23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Lemvigh-Müller, Kuben Management og Schmidt Hammer Lassen Architects

Lemvigh-Müller
Dorte Munch-Laursen, 48 år, er ny HSEQ-chef hos stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller. Det er hendes ansvar, at Lemvigh-Müller arbejder struktureret med sundhed, sikkerhed, miljø og kvalitet, opstiller målsætninger og har klare politikker og producerer for de fire områder.

I 1995 blev hun uddannet produktionsingeniør og fik job som kvalitetsingeniør hos Danfoss. Siden har hun været kvalitetschef i en række virksomheder, bl.a. Flextronics, BB Electronics A/S og Energinet.dk.

Hos Lemvigh-Müller skal Dorte Munch-Laursen ikke bare stå i spidsen for HSEQ-afdelingen, der i alt tæller seks medarbejdere, men også udfylde en specialistrolle og stå for kvalitetssikring. 

Kuben Management
Søren Fonseca Pedersen, cand.merc og dimplom i hr-management, er ansat som afdelingsleder i Kuben Management A/S i Aalborg. Søren kommer fra en 16-årig karriere i Randers Kommune, hvor han bl.a. har været leder af Byg samt leder af sekretariatet i Miljø- og Teknikforvaltningen med ansvar for områder som budget, sekretariatsbetjening af politisk udvalg samt juridisk rådgivning af forvaltningen, herunder tilsyn med almene boliger.

Udover at varetage den daglige ledelse af Kuben Managements 30 medarbejdere på kontoret i Aalborg vil Søren også bidrage med sine erfaringer som bygningsmyndighed i den kommunale verden og bringe disse i spil til udvikling af husets ydelser i forhold til både nuværende og fremtidige kunder.

Schmidt Hammer Lassen Architects
Philip Brinch Sørensen, project development manager, er udnævnt til leder med titel af office director på Aarhus-kontoret. Philip startede hos Schmidt Hammer Lassen i 2011 som arkitekt og bygningskonstruktør og har arbejdet på flere komplekse projekter fra boligprojekter til store offentlige bygninger som Dokk1. I 2014 blev Philip udnævnt associate. 

Mads Engel, project development manager, er udnævnt til office director på kontoret i København. Mads kom til Schmidt Hammer Lassen som bygningskonstruktør i 2005 og har siden uddannet sig med en master i arkitektur fra Aalborg Universitet. Gennem årene har Mads arbejdet på mange projekter I forskellige typologier og skalaer og har solid erfaring I samarbejde på tværs af forskellige discipliner. 

Hannibal Hink, arkitekt, er ansat som project development manager hos Schmidt Hammer Lassen, hvor han bibringer tegnestuen faglig tyngde med over 15 års erfaring bl.a. fra ansættelser hos BBP Arkitekter og Henning Larsen. Hannibal får nu yderligere ansvaret som ny contract & commercial manager. Han bliver det primære kontaktpunkt og skal videreføre den strukturelle tilpasning, hvor projektarkitekter og ledere i stigende grad er involveret i kontraktlige forhold.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109