23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco

Sweco
Anni Schmidt Nielsen, civilingeniør, er ansat som afdelingschef i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse samt Arbejdsmiljø. Anni er uddannet med speciale i byggeledelse fra Aalborg Universitet samt Strategic Decisions, Ashridge Business School i 2016. Hun har tidligere været ansat i Sweco, men har de seneste par år været ansat hos Orbicon som Business Development Director. 

Finn Mørch Nielsen, projektchef, er ansat i afdelingen for Bygherrerådgivning i Glostrup. Finn kommer fra en stilling som projektchef hos Alectia, hvor han de sidste tre år bl.a. har beskæftiget sig med bygherrerådgivning, udbudsstrategi, udarbejdelse af tilbud, projektudvikling og forhandlinger. Finn har 30 års erfaring fra entreprenørbranchen, hvor han har arbejdet som projektchef/regionschef for bl.a. Skanska, Enemærke og Petersen og Højgaard & Schultz A/S. 

Jacob Lykke Poulsen, statiker, er ansat som fagleder i afdelingen for Konstruktioner og Brandrådgivning i Glostrup. Jacob har tidligere været ansat i Carl Bro/Grontmij og har siden hen været ansat som konstruktionsingeniør i Dominia, og blev anerkendt statiker for ca. halvandet år siden. 

Kim Spanggaard Nielsen, elingeniør, er ansat i Viborg. Kim kommer fra en stilling hos Midtconsult, hvor han har beskæftiget sig med projektering af elinstallationer til diverse større byggerier, herunder Tivoli huset i Tivoli, Bydelen Ny Valby, Himmelbyen i Ørestaden m.fl. 

Søren Aabling, arkitekt, er ansat som projektleder/bygherrerådgiver i afdelingen for Bygherrerådgivning i Glostrup. Søren kommer fra en stilling som projektleder/bygherrerådgiver hos Frederiksberg Ejendomme (Frederiksberg Kommune), hvor han de sidste 10 år har været projektleder/bygherrerådgiver på nybyggeri og renovering af Kommunens skoler samt nybyggeri af flere daginstitutioner. Søren har desuden siddet med i mange udvalg og projektkonkurrencer og i perioder fungeret som Kommunens Stadsarkitekt. Søren har tidligere været ansat hos Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S. 

Martin Pedersen, civilingeniør, er ansat som projektleder i Kolding. Martin kommer fra en stilling som projektleder hos Cowi A/S, Building West og har 11 års erfaring i projekterings-/projektledelse af diverse byggeprojekter. 

Signe Skovmand Jakobsen, ingeniør, er ansat i afdelingen for VVS, Energi og Bæredygtighed i Glostrup. Signe har været ansat som studentermedhjælper i Projekt- og Byggeledelse, hvor hun har assisteret på flere tilbud, projekter. Signe har bl.a. været i praktik hos Henning Larsen Arkitekters bæredygtighedsafdeling, hvorfor Signe naturligt blive inddraget i afdelingens opgaver, der knytter sig til bæredygtighed, f.eks. assistance på DGNB certificeringer. 

Troels Præst Hansen, kundekonsulent, er ansat i Waste Management i Glostrup. Troels har en dobbelt kandidatgrad i Kinastudier fra Zhejiang Universitet og Københavns Universitet samt en bachelor fra KU. I løbet af sit studie har Troels fokuseret på forbrugerkultur, byudvikling og fremtidens by i Kina med fokus på affaldshåndtering. 

Majbritt Schou Pedersen , teknisk designer, er ansat som kundekonsulent i Waste Management i Kolding. Majbritt har de sidste 4,5 år arbejdet som driftskoordinator, markedskonsulent, kunderådgiver samt affald- og varmeassistent hos DIN Forsyning i Varde. 

Sara Loft Sakhat, projektleder, er ansat i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse i Glostrup. Sara har arbejdet i afdelingen som konsulent det seneste halve år og har vist stor forståelse for de tværfaglige aspekter indenfor projektledelse. 

Jørgen Nybo Jørgensen, arbejdsmiljørådgiver, er ansat i afdelingen for arbejdsmiljørådgivning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125