23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ejendomsforeningen Danmark, Gangsted Advokatfirma og Capman

Ejendomsforeningen Danmark
Den 1. december tiltræder Jannick Nytoft som ny adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark.

45-årige Jannick Nytoft har siden 2009 været adm. direktør i DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels.

Med i rygsækken har den nye adm. direktør, der er uddannet cand.scient.pol og journalist, erfaringer fra tidligere jobs som politisk chef i PenSam, kommunikationschef i Plastindustrien i Danmark og som partner i en konsulentvirksomhed.

Desuden har Jannick Nytoft været viceborgmester i Albertslund. Jannick Nytoft fortæller, at han altid har fundet ejendomsbranchen spændende.

Gangsted Advokatfirma
Gangsted Advokatfirma har taget konsekvensen af en stigning i tilgangen af finansieringsmandater inden for fast ejendom og finansiering af sol- og vindenergi og oprettet en decideret afdeling for bank- og finansieringsret.

I den forbindelse knyttes Andreas Tamasauskas som ny partner hos Gangsted Advokatfirma og som leder af den nye afdeling for bank- og finansieringsret, skriver Estate Media.

Samtidig er advokat Kenneth Kring ansat. Han vil særlig have fokus på etablering af ejendomsinvesteringsstukturer samt selskabsret generelt.

Afdelingen for bank- og finansieringsret vil inden for den nærmeste tid blive yderligere styrket via tilgang af flere jurister inden for fagområdet, oplyser Gangsted Advokatfirma.

Gangsted Advokatfirma ændrede tidligere på året på strukturen i partnerkredsen, hvilket betød et farvel til Christian Gangsted-Rasmussen og en ændring af virksomhedens navn fra Gangsted Rasmussen til Gangsted Advokatfirma.

Capman
Vicedirektør i CapMan, Joakim Frimodig, er blevet udpeget som CEO af bestyrelsen i den finske ejendomsinvestor. Han har fungeret som midlertidig CEO siden 4. maj 2017.

Torsten Bjerregaard er Managing Partner i Danmark, hvor han suppleres af blandt andet Peter Gill som Investment Director.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111