23948sdkhjf

Calum sætter stort aftryk på Aalborg-bydel

Boligbyggeri på Lindholm Brygge omfatter 21.500 kvadratmeter, som skal bygges frem mod midten af 2020.

I februar stak ejendomsudvikleren Calum og entreprenørfirmaet Dansk Boligbyg spaden i jorden til 21 nye rækkehuse på Lindholm Brygge, der ligger i Nørresundby, nogenlunde midt mellem Aalborg Lufthavn og bymidten.

Rækkehusene skal stå færdige i løbet af december og udgør den første lille del af et projekt, der til sammen omfatter 160 lejligheder og 54 rækkehuse. Byggeriet omfatter samlet mere end 21.000 kvadratmeter og repræsenterer en samlet salgssum på omkring 450 mio. kroner.

- Det er et projekt, som rummer rigtig spændende muligheder for folk i Aalborg og omegn, siger direktør Jakob Axel Nielsen fra Calum.

Når Aalborg Tekniske Skoles lejekontrakt på nabogrunden til det igangværende rækkehusbyggeri udløber medio 2018, tager Calum fat på byggeriet af yderligere 33 rækkehuse.

Inden da, formentlig i december, påbegyndes montagen af elementer til et 10 etager højt punkthus på 4.000 kvadratmeter, som kommer til at rumme cirka 40 lejligheder.

- Vi er netop nu ved at indgå kontrakt på dette byggeri og forhandler aktuelt med to potentielle entreprenører, fortæller Jakob Axel Nielsen.

Senere følger yderligere 12.000 kvadratmeter med omkring 120 lejligheder, fordelt på seks længer, som skal opføres på arealet mellem rækkehusene og punkthuset.

- De 12.000 kvadratmeter er der ikke taget initiativer til endnu. Det kan være, at byggeriet bliver delt i etaper. Det afhænger af, om projektet bliver solgt til én eller flere investorer, siger Calum-direktøren.

 Det igangværende rækkehusbyggeri er tegnet af Luplau & Poulsen med Svend Poulsen som rådgivende ingeniør, og Jakob Axel Nielsen forventer, at samme team vil blive involveret i byggeriet af de sidste rækkehuse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125