23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Inwido, Niras, Hune & Elkær, Ørestad Innovation City Copenhagen

Inwido

Anders Christensen, 37 år, er ansat som grafisk designer hos Inwido Denmark. Anders er uddannet multimediedesigner i 2005 og grafisk designteknolog i 2007. Han kommer senest fra en stilling som grafisk designer hos Vizuall. Hans opgaver vil spænde bredt fra idégenerering og konceptudvikling til tegneopgaver og katalog- samt annonceopsætning.

Niras

Line Stougaard Nielsen, 35 år, er ansat som ingeniør i Niras. Hun er uddannet diplomingeniør fra Aarhus Ingeniørhøjskole og kommer fra et job hos Orbicon. Herfra har Line opnået bred erfaring med datahåndtering, værdifastsættelse til årsregnskab og saneringsplanlægning herunder hydrauliske analyser. For Niras skal hun primært varetage opgaver inden for afløbsplanlægning.

Hune & Elkjær

Mads Højlund Nørgaard, konstruktør, er ansat i Arkitektfirma A/S Hune & Elkjær. Bag sig har Mads en tømreruddannelse, og han har i en årrække drevet egen virksomhed. Hans stærke kompetencer inden for projektering samt den praktiske erfaring fra tømrerfaget vil tilfører tegnestuen stor værdi.

Ørestad Innovation City Copenhagen

Carolina Benjaminsen, ph.d. fra Aarhus Universitet, er ansat som den første adm. direktør for innovationsnetværket Ørestad Innovation City Copenhagen. Carolina Benjaminsen har adskillige ansættelser i universitetsverdenen og en direktørpost i egen virksomhed bag sig. Hun har specialiseret sig i at skabe forandringer og innovation i både den offentlige og private sektor, og de seneste fire år har hun drevet virksomheden Office for Leadership Education, der yder rådgivning i personlig og professionel udvikling. Fremover skal hun gøre Ørestad til det stærkeste knudepunkt for innovation, viden og kreativitet i Greater Copenhagen.

TK Development

Johnny Sørensen, udviklingschef, er pr. 15. august ansat som udviklingschef inden for boligområdet i Danmark med dagligt arbejdssted på TK Developments kontor i København.

Johnny er bl.a. uddannet HD og statsaut. ejendomsmægler og har mere end 30 års erfaring inden for ejendomsbranchen via ansættelser i blandt andet Nykredit, Arkitektgruppen A/S og senest Calum A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.234