23948sdkhjf

Vil du købe en langside ...

Silkeborg Stadion sælges til genbrug. På auktionen kan du købe alt fra stolerækker til lysmaster

Egentlig skulle det bare jævnes med jorden for at gøre plads til nye boliger, men nu sælges Silkeborg Stadion i stedet på auktion.

Mascot Park, som er seneste navn på stadionet fra 1945, har allieret sig med to partnere, som sørger for, at nedbrydnigen ikke sker på den almindelige brutale vis.For først sælges alt løsøre og alt materiel, der kan demonteres, af auktionshuset Campen Auktioner. Og det er ikke småting, der kommer under hammeren:

Var det noget med en elevator? En VIP-lounge? Et omklædningsrum? Eller måske fire 30 meter høje lysmaster inklusive projektører?

Klar til nye boliger
- Det er en noget særlig opgave vi har fået her, siger auktionarius og direktør Finn Campen i en pressemeddelse med henvisning til de 281 katalognumre, der også tæller porte, hegn, låger, gelændere, adgangskontrolsystem, klimaanlæg, tribuneoverhæng og meget mere.

Fredag 7. juli er sidste dag med offentlig adgang til det gamle stadion, når der er åbent hus-eftersyn inden autionen. Først når salget og demonteringerne er afsluttet, tager nedbrydningsfirmaet Kingo sig af resten.

Det er kommunen, der ejer grunden, hvor der skal bygges punkthuse til beboelse på 5-7 etager.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125