23948sdkhjf

Cramo køber op på modulmarkedet

Cramo styrker sin moduludlejningsforretning i Danmark ved køb af Just Pavillon A/S

Cramo opruster moduludlejningsflåden med opkøb af materiel, kundekontrakter og andre aktiver i Just Pavillon A/S. Aktiverne er erhvervet fra ejeren og vil blive fuldt integreret i Cramo A/S, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Købet af Just Pavillons modulforretning er et vigtigt skridt for vores modulforretning i Danmark. Just Pavillons vækst i markedet hjælper os med at opnå en større markedsandel udover vores nuværende organiske vækst. Modulforretningen i Danmark har et stort potentiale på grund af den gode markedsudvikling, siger Leif Gustafsson, Koncerndirektør for Cramo Group.

- Jeg tror, at dette er et særdeles godt skridt på vejen i udviklingen af det danske modul udlejningsmarked. Vores produktsortiment bliver forbedret markant med dette produkt og kundebasen udvides betragteligt, siger direktør for Adapteo i Danmark Mads Blom.

Camilla Hensäter, midlertidig SVP for Adapteo Group, tilføjer:

- Købet er en naturlig del af vores vækststrategi, og at tilføje Just Pavillons aktiver til vores eksisterende flåde, er et godt skridt for os, til at styrke vores position, som den førende europæisk aktør i segmentet af højkvalitets modulløsninger.

I 2016 udgjorde Just Pavillon A/S’ omsætning 27 mio. DKK. Virksomheden er en del af Just Gruppen A/S og ejes af administrerende direktør Claus Just-Asmussen, der har mange års erfaring med pavillonløsninger og relaterede forretninger.

Efter salget vil Claus Just-Asmussen fokusere på den del af Just-koncernen, der har med fast ejendom at gøre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125