23948sdkhjf

Nyt om navne

i dag nyheder fra Jönsson A/S, Copenhagen Malmö Port og ISC Rådgivende Ingeniører

Jönsson A/S
Firas Al-Asadi, 44 år, er ansat som partner og produktionsdirektør i entreprenørvirksomheden Jönsson A/S. Partnerkredsen består desuden af direktør Thomas Normann og tilbudschef Johnni Nielsen. Firas Al-Asadi, som er uddannet bygningskonstruktør, begyndte karrieren på tegnestuen hos først Langvad A/S Arkitekter og siden hos Bülow Nielsen. Han kommer fra en stilling som projektdirektør hos Jørgen Friis Poulsen A/S. Før det var han 10 år som projektleder og projektchef hos MT Højgaard.

Jönsson A/S har desuden ansat Gustav Rønsch (tv.) og Dennis Evensen, der som projektchefer skal føre virksomhedens projekter i mål. Det gælder blandt andet 39 boliger på Rentemestervej og nye boligkarreer ved Bellacenter i Ørestad.

Seneste skud på stammen er Brian Holse, der som byggeleder lægger ud med at stå for en byggesag i Hillerød, hvor Jönsson A/S i samarbejde med AKF renoverer facader og tilføjer 62 taglejligheder til tre eksisterende bygninger.

Visby Krydstogt- terminal 
Copenhagen Malmö Port, CMP, har pr. 1. september udnævnt Henrik Ahlqvist til terminalchef for den nye krydstogtterminal i Visby, der åbner i april 2018.

Henrik Ahlqvist får ansvaret for krydstogtterminalen og de relaterede aktiviteter og skal sikre, at den nye terminal drives på en effektiv måde.

Henrik Ahlqvist kommer fra Stockholms Havne, hvor han i over 16 år har arbejdet som chef for Cruise & Ferries og parallelt dermed som Deputy Harbour Master.

ISC Rådgivende Ingeniører
I morgen, 9. juni, fejrer ISC Rådgivende Ingeniører A/S tre gang 40 års jubilæum.

Torsten Gjøl Jakobsen, f. 1941, dimitterede fra Byggeteknisk højskole KEA i 1972 efter at have været blevet matematisk student fra Gl. Hellerup Gymnasium.

Torsten har bistået med opbygningen af det meget kvalificerede niveau ISC har indenfor både 2D og 3D digital projektering. Torsten har samtidigt været udvikler hos ISC og vedligeholdt det omfattende menu system til ISC’s AUTO CAD platform med det formål at forenkle arbejdet for vores bruger og ved fælles detaljer og objekter og forenklet og ensrettet firmaets tegnetekniske standard. Torsten har deltaget i projektering af en række store bygværker som ISC har stået for i både ind- og udland med arkitektarbejdet på en af de største hangarer i Københavns lufthavn, kraftværker og industribyggeri, afsvovlingsanlæg rundt om i Europa mv. 

Philip Vang Jensen, f. 1949, uddannet civilingeniør fra DTU i 1974 Efter to års arbejde ved Bergens mekaniske værksteder i Norge og udstået militærtjeneste blev han indlemmet i ISC i januar 1977.

Philip blev afdelingsleder i 1982 og partner i ISC i 1986. Philip sætter sig altid dybt ind i problemerne og løser dem med snilde og kreativitet. Philip har stået for projektering af dieselkraftværker for MAN B&W i Danmark, Han Jung i Korea og i over 30 lande på verdensplan samt afsvovlingsanlæg for FLS i Polen, England og Danmark. Philip har endvidere forestået design af store vederlagskonstruktioner til en række større pælefunderede broprojekter.

John Petersen, f. 1951, blev ingeniør i 1975 fra Københavns Teknikum. Efter militærtjeneste og et kortere ophold på Teknologisk Institut kom John i 1977 til ISC. John var specialist i VVS og kom meget hurtigt til at lede ISC’s installationsafdeling og har nu det overordnede ansvar for både HVAC og Elinstallationer.

John har også forestået ISC-projekter i lufthavne på Færøerne, Rønne og Aalborg og som projektleder gennemført de tekniske installationer på værkstedsanlæg busværkstedsanlæg, dieselolieanlæg, samt en række opgaver i Københavns Lufthavn de sidste 35 år, og ISC´s projekter på Grønland. I de senere år har John også været involveret i vores store aktiviteter på vindmølleparkområdet på transformerplatformene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125