23948sdkhjf

Windoor Danmark hiver stor ordre hjem

Hundredvis af boliger på Amager skal have nye altaner

Ejerforeningen Frankrigshuse på Amager skal have skiftet 374 gamle og slidte altaner ud med et tilsvarende antal nye og større.

Entreprisen på den omfattende opgave er vundet af Windoor Danmark, som inden længe kan påbegynde arbejdet med at rive de udtjente altaner ned.

- Det er et stort og omfattende projekt til omkring 15,5 mio. kroner, og vi glæder os meget til at gå i gang, siger Per Lunding Sørensen, der er konsulent i Windoor Danmark.

En stor del af arbejdet ved Frankrigshuse handler om at rive de eksisterende altaner ned, før nye kan sættes op.

- Nedrivningen er et omfangsrigt stykke arbejde - større end normalt ved sådan en type ejendom. De eksisterende altaner skal skæres væk, og facaden skal pudses op. Desværre har det vist sig, at rækværkerne er asbestholdige, og at der er bly- og zinkholdig maling på altanernes hulkehler. Det tager vi meget alvorligt, og vi vil selvfølgelig håndtere det som det farlige affald, det er, siger Per Lunding Sørensen.

Windoor Danmark regner med, at byggetilladelsen ligger klar til efteråret, og at arbejdet kan påbegyndes i starten af 2018. Den samlede byggeperiode forventes at strække sig over 12 måneder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094