23948sdkhjf

TL Byg skal ombygge shoppingcenter

Ved et pressemøde tirsdag blev det offentliggjort, at Aalborg-entreprenøren TL Byg skal stå for den omfattende ombygning af Friis Shoppingcenter centralt i Aalborg.

Totalentreprisen omfatter blandt andet klargøring af 7.500 kvadratmeter til Magasin, der skal åbne i Aalborg i 2018 samt en H&M-butik på 2.500 kvadratmeter.

Friis Shoppingcenter er ejet af Danica Pension og administreres af Deas. Med totalentreprenøren på plads nærmer den omfattende ombygning sig byggestart.

Lokalplanen blev godkendt tidligere i denne måned, og nu afventer man blot den endelige byggetilladelse fra Aalborg Kommune, før spaden kan stikkes i jorden.

Når Magasin åbner til næste år, bliver det på den eksakt samme placering som det gamle Magasin, der lukkede i 2005. Den gamle bygning blev efterfølgende revet ned og erstattet af det nuværende Friis Shoppingcenter, tegnet af C.F. Møller og opført i 2010.

- Magasins tilbagevenden til Aalborg og ombygningen af Friis Shoppingcenter er et af de mest omfattende detailhandelsprojekter centralt i Aalborg i nyere tid. Det giver dels 50-100 arbejdspladser i ombygningsperioden og dels også nye arbejdspladser, når det nye center står færdigt, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125