23948sdkhjf

Grundvandsspecialist fortsætter ekspansion

BL Grundvandssænkning har gennemført ejerskifte og overtager Bent Lønne ApS i Ribe

BL Grundvandssænkning A/S med hovedkontor i Sønderjylland og afdelinger i Herning og Aalborg fortsætter ekspansionen ved at overtage aktiviteterne i Bent Lønne ApS i Ribe.

Endvidere er de to midtjyske selskaber, Lund Boreteknik A/S og Jysk Grundvandssænkning ApS, med fælles ejer og adresse i Herning overtaget i to tempi.

– Vi ønsker at vokse og være landets foretrukne leverandør inden for grundvandssænkning ved byggerier og anlægsopgaver. Målet skal nås ved nærvær og høj service, og derfor er det nødvendigt at være placeret tæt på de kunder, vi betjener, siger Jørn Isaksen, der er adm. direktør i BL Grundvandssænkning A/S.

For år tilbage blev forretningsområdet grundvandssænkning købt ud af netop Bent Lønnes firma.

Efter ejeren af BL Grundvandssænkning, Christian Lassen, døde i fjor, indtrådte Jørn Isaksen som adm. direktør og medejer efter flere år som bestyrelsesformand. Den anden ejer og hovedaktionær, Berit Lassen, overtog bestyrelsesformandsposten.

150 dieselpumper
BL Grundvandssænkning leverer ydelser til at holde byggeprojekter fri af grundvand. Virksomheden råder over cirka 150 dieselpumper i flere størrelser, et tilsvarende antal eldrevne pumper og en vognpark på omkring 15 lastbiler. Firmaet nyder godt af en status som en uafhængig leverandør til store og mindre virksomheder.

Opkøbet af Bent Lønne ApS omfatter aktiviteterne inden for grundvandssænkning og brøndboring, og der er indledt en proces for at finde nye egnede lokaler i Ribe-området. I forbindelse med opkøbet af Lund Boreteknik og Jysk Grundvandssænkning følger den hidtidige ejer, Erik Lund, med over og vil i fremtiden spille en central rolle i Afdeling Midt.

Afdelingen vil med de nye medarbejdere få en stab på omkring 10 og forventes at øge omsætningen med cirka 25 procent i år.

Afdeling Nord i Støvring ved Aalborg har en tilsvarende størrelse og forventes at fordoble omsætningen inden udgangen af 2017.

– Vi har hidtil haft en serviceafdeling i Agerskov i Sønderjylland, men den og afdelingen i Vojens sammenlægges nu i Afdeling Syds nye domicil på Norgesvej i Haderslev, hvor vi får nem adgang til E45-motorvejen. Med de seneste opkøb betragter vi firmaet som landsdækkende, dog stadig med hovedparten af opgaverne i Jylland og på Fyn, siger Jørn Isaksen.

Efter ekspansionen beskæftiger BL Grundvandssænkning A/S over 30 medarbejdere og forventer i år en omsætning på 35-40 mio. kroner.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125