23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Eurotag og Base Erhverv

Mindeord 
Mindeord om Knud Erik Kastrup, pensioneret teknisk direktør, fra Arkils ledelse og medarbejdere:En af Danmarks helt store anlægsentreprenører, Knud Erik Kastrup, er gået bort i en alder af 70 år. Knud Erik Kastrup dimitterede i 1972 som anlægsingeniør fra Horsens Teknikum. To år senere startede han en 37 år lang og flot karriere hos Arkil A/S. Først som hovedperson i entreprenørvirksomhedens anlægsaktiviteter i Skive og Randers, og siden som teknisk direktør og medlem af selskabets direktion. I den rolle satte Knud Erik sit varige aftryk på mange både små og store anlægsentrepriser, blandt andet væsentlige dele af det danske motorvejsnet. Han var også en af hovedmændene i Arkils ekspansion med opkøb af selskaber som f.eks. H.C. Ervald i Kolding, H.R. Aagaard i Vejle, Novejfa i Ålborg, Kurt Petersen i Næstved og Styrup i Esbjerg. Både kollegaer og konkurrenter respekterede Knud Erik Kastrups faglighed, professionalisme og strategiske blik. Han var altid tydelig omkring sine meninger, arbejdsom og påholdende, men også vellidt og i stand til at skabe kompromiser, når det var påkrævet - godt hjulpet af en veludviklet humoristisk sans. Disse egenskaber gjorde ham også til en foregangsmand for branchen, og han var i mange år meget aktiv i Dansk Byggeri - en indsats han i 2008 kronede med grundlæggelsen af branchefællesskabet Danske Anlægsentreprenører. Trods sin imponerende karriere var Knud Erik Kastrup også et dedikeret familiemenneske, der satte stor pris på det nære, og han efterlader sig udover sin hustru Grete også to børn og tre børnebørn.

Eurotag
Ulrik Hoffmann, 45 år, er udnævnt til salgs- og projektchef i tagpapvirksomheden Eurotag Danmark A/S. Ulrik Hoffmann er oprindeligt handelsuddannet og kom til Eurotag Danmark for godt 15 år siden fra et job som sælger i en tagdækkervirksomhed. Med udnævnelsen rykker Ulrik Hoffmann tættere på selskabets ledelse og får en mere fremtrædende position i forhold til Derbigum-fabrikken i Belgien, hvis produkter Eurotag er eneforhandler af i Danmark.

Base Erhverv 
Ragnar Sverrisson, 37 år, er ansat som projektleder i Base Erhverv i Roskilde. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2011 fra Københavns Erhvervsakademi, og han er tidligere uddannet murer fra Teknisk Skole i Reykjavik, Island.

Efter endt konstruktøruddannelse har han arbejdet fire år i Norge som byggeleder hos Christie & Opsahl. Herefter returnerede han til Danmark, hvor han i et lille års tid har arbejdet hos PLH Arkitekter.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14