23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra DS Flexhal Øst, KEA Byg, Arkitektfirmaet Vallentin Haugland, Kuben Management og Grundfos

DS Flexhal Øst
Jacob Rasmussen, 39 år, er ansat som underdirektør hos DS Flexhal Øst. Jacob er uddannet civilingeniør og har efterfølgende taget en HD og MBA. Han har erfaring fra større projekter i ind- og udland for nogle af de store danske entreprenørvirksomheder. I de senere år har han været ansat i entreprenørfirmet Aarsleff som tilbudsleder og det senest år hos Arkil som strategisk risikomanager. 

KEA Byg
Henriette Hall-Andersen, programchef, fylder 50 år i dag. Hun er uddannet Akademiingeniør med speciale i bygningsfysik og -renovering i 1991. Siden november 2013 har hun været Programchef på KEA Byg.

Henriette Hall-Andersen kom fra en stilling som centerchef på Teknologisk Institut, hvor hun havde været siden 2005. Før da var hun uddannelseskonsulent hos Byggeriets Uddannelser, hos EKJ Rådgivende Ingeniører og i Københavns Kommunes Rådgivende Ingeniørkontor samt Cool Sorption A/S.

Arkitektfirmaet Vallentin Haugland
Regin Pedersen, bygnings-konstruktør, er ansat i ArkVH, hvor han tidligere har været praktikant. 

Kuben Management
Dorthe Søeberg Hovmand, bygningsingeniør, er ansat som afdelingsleder på kontoret i København. Her bliver det Dorthes ansvar at lede og udvikle en nyoprettet afdeling for bygherrerådgivning til offentlige kunder samt bidrage til udviklingen af virksomheden som helhed.

Dorthe Søeberg Hovmand er ud over bygningsingeniør uddannet ejendomsmægler og proceskonsulent. Dertil har hun mangeårig erfaring med bygherrerådgivning, senest som projektchef i afdelingen for bygherrerådgivning offentligt byggeri hos Moe A/S og tidligere som hhv. planlægger for kommunale kunder hos Rambøll Nyvig A/S og byplanlægger i den tidligere Slangerup Kommune.

Grundfos
Lasse Mikkelsen, er udnævnt til salgsdirektør for Industry og Water Utility i Grundfos’ danske salgsselskab. Ud over at være uddannet i koncernens trainee-program i 1996 har Lasse Mikkelsen efterfølgende både varetaget ansvaret som key account manager for store OEM-kunder, logistikchef og servicechef.

Lasse Mikkelsen overtager jobbet som salgsdirektør fra Steen Stephansen, som har valgt at indstille karrieren af helbredsmæssige årsager.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125