23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyheder fra Moe, Lamilux Nordic og MicroShade.

Moe
Mikail Güngördü, diplomingeniør, er ansat som som fagingeniør hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i Vordingborg. Mikail kommer fra en stilling som vej- og trafikingeniør hos Albertslund Kommune. 

Michael Volstrup Nielsen, elektriker og maskinmester, er ansat som fagingeniør. Michael kommer fra en stilling hos EOP Energioptimering. 

Ali Mansour Hariri, civilingeniør, er ansat som fagingeniør, geoteknik. Ali er uddannet fra DTU med speciale inden for anlægskonstruktioner og kommer fra en stilling som projektingeniør hos Jens Ostenfeld Rådgivende Ingeniører. 

Bo Warming Haderup, bygningskonstruktør, er ansat som BIM Operatør til Byggeri på kontoret i Fredericia. Bo har to års erfaring senest hos arkitektfirmaet A78, hvor han bl.a. har været IKT ansvarlig på et stort boligbyggeri.

Lamilux Nordic
Kurt Dahlstrøm, salgskonsulent, er ansat som key account manager hos Lamilux Nordic.

Han kommer fra en stilling som produktchef hos Aluflam og er med 30 år i branchen blandt de mest erfarne konsulenter inden for ovenlys-, glas- og aluløsninger til byggeriet - især med ekspertise i brandsikrede glastagkonstruktioner.

MicroShade
Henrik Ask, 48 år, er ansat som Global Sales Executive i MicroShade med ansvar for kontakt til strategiske partnere og store ejendomsinvestorer og ejendomsselskaber. Han er HA fra CBS og en international MBA fra ESCP Europe i 1997.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094