23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyt fra SIB Byggeri, Hjalmar Wennerth, Scandinova og Scanvak.

SIB Byggeri
Hans Chr. Jensen, direktør og medejer af SIB Byggeri A/S i Sønderborg, fylder 60 år lørdag den 6. maj. Hans Chr. Jensen er opvokset på Als, hvor faderen, Svend Ove Jensen, var partner i advokatfirmaet Jensen & Plum. Hans Chr. Jensen er cand.jur. og vendte efter faderens død i 1986 tilbage til Sønderborg og blev partner i advokatfirmaet, der i dag er kendt som Judica Advokaterne.

Her var han frem til 2005, da interessen for ledelse og ønsket om at være med til at præge en produktionsvirksomhed betød, at han blev medejer af Sønderborg Ingeniør- og Byggeforretning (SIB Byggeri A/S), og samtidig deponerede sin bestalling.

Sammen med partneren Torben Golles har Hans Chr. Jensen sat sit tydelige præg på byudviklingen i Sønderborg med projekter som erhvervsområdet Porten til Sønderborg og etablering af boliger på det areal, der tidligere husede Teknikum. Dertil kommer en lang række større og mindre erhvervsbyggerier.

Hjalmar Wennerth
Jan Ipsen, 41 år, er ansat som adm. direktør for trælastagenturet A/S Hjalmar Wennerth.

Jan Ipsen er handelsuddannet og har taget HD i Organisation & Ledelse. Han har været beskæftiget i trævarebranchen det meste af sin karriere. Senest som indkøbschef hos CF Petersen & søn i Køge, og har tidligere bl.a. været indkøbschef i moderselskabet Bygma Gruppen A/S

Scandinova
Steffen Juncker, 47 år, er ansat som adm. direktør i Scandinova A/S under Bygma Gruppen.

Steffen Juncker er uddannet akademiøkonom og har videreuddannet sig på AVT Business School i København.

Han har de sidste 25 år arbejdet med en bred pallette af salgsopgaver i Flügger koncernen, de seneste otte år som landechef. Han har derfor stort branchekendskab og indgående erfaring med salg.

Scanvak
Per Rasmussen, civilingeniør, er blevet udnævnt til æresmedlem for Scanvak, fælles forening for de vvs- tekniske foreninger i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Per Rasmussen har i en årrække været en central figur i både dansk, nordisk og internationalt vvs-arbejde. Som formand for Dansk VVS Teknisk Forening, som præsident for det skandinaviske Scanvak og som præsident for de 27 landes vvs-tekniske foreninger i Europa, Rehva i Bruxelles.

Per Rasmussen har gennem de senste 24 år været direktør for handelsvirksomheden Ulefos A/S, har været og er medlem af diverse varme- og klimatekniske bestyrelser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.643