23948sdkhjf

Hovedstaden driver fynsk tagdækker til vækst

Lokalt kontor er første skridt på vejen mod mere vækst for Ryslinge Tagdækning

Opgaver i og omkring København skal fylde mere hos Ryslinge Tagdækning. Aktuelt ligger andelen af opgaver i hovedstadsområdet for den knap 30 mand store tagdækkervirksomhed i omegnen af 20 procent.

Men der er potentiale til mere, selv om udgangspunktet er landsbyen Kværndrup mellem Odense og Svendborg. Det mener indehaver Johnny Poulsen.

- Jeg forventer i hvert fald, at vi kommer op på den gode side af 25 procent opgaver på Sjælland. Der er en meget høj byggeaktivitet i og omkring København, og den vil vi gerne være en større del af, siger han.

Ryslinge Tagdækning har da også noget at have vækstambitionerne i. Aktuelt er virksomheden ved at lægge sidste hånd på et projekt i Københavns Sydhavn. Her har et kontorhus fået pålagt 2000 kvadratmeter ny tagpap i forbindelse med en renovering. Derefter følger 1400 kvadratmeter på en industribygning i erhvervskvarteret Avedøre Holme i Hvidovre, og flere hovedstadsopgaver er på vej i pipelinen.

Kontor i Glostrup
Første skridt i Ryslinge Tagdæknings sjællandske ekspansion er taget i form at etableringen af et kontor i Glostrup, der indtil videre er bemandet med Johnny Poulsen selv en enkelt dag om ugen.

- Selv om vi kan henvise til mange løste opgaver på Sjælland, er der en mental barriere hos nogle kunder, når man ikke har en adresse i regionen. Det er derfor, vi har valgt at etablere kontor i Glostrup, fortæller Johnny Poulsen.

Næste skridt bliver formentlig en sjællandsk entrepriseleder, som Johnny Poulsen regner med at have ansat i løbet af et års tid. Derefter kan også rekruttering af tagdækkere blive aktuelt. I dag kommer alle Ryslinge Tagdæknings folk fra Fyn, og Johnny Poulsen erkender, at det kan blive en barriere for vækstambitionerne at finde de rigtige folk.

Vil ikke snyde på vægten
- Jeg ville ikke ryste på hånden, hvis jeg fik mulighed for at ansatte seks-otte mand her og nu. Jeg kunne let skaffe opgaverne til at beskæftige dem, siger han.

Genveje som alliancer med udenlandske underentreprenører afviser han til gengæld blankt.

- Den type konstruktioner er ofte præget af, at man ser stort på arbejdsmiljø, sikkerhed og medarbejdertrivsel for at presse prisen ned. I mine øjne er det forkasteligt. Jeg synes, det er at snyde på vægten, og det paradoksale er, at det heller ikke er en økonomisk bæredygtig måde at drive sin forretning på. Den type virksomheder er typisk ikke ret gode til at tjene penge og dermed få råd til udvikling, siger Johnny Poulsen.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094