23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Oras Armatur, Unicon, Gaihede, Loxam Rental, Arbejdstilsynet, Aruflam Gruppen

Oras Armatur
Oras Armatur A/S intensiverer salgsindsatsen med ansættelse af key account manager Lars Haven.

Han kommer til Oras Armatur A/S fra en stilling som Intern Projektchef hos Sanistål A/S. Desuden har Lars Haven en bred erfaring indenfor projektområdet i vvs-branchen med sine mange år i grossistleddet.

Lars Haven får ansvaret for projektsalget og for KAM-kunder hos Oras Armatur A/S i hele Danmark.

Unicon
Christian Jönsson er pr. 3. april 2017 ansat som ny marketingspecialist i salg hos Unicon, Aalborg.

Christian Jönsson er 30 år og har fire års erhvervserfaring og kommer fra en stilling som marketingkoordinator hos Active Sportswear International, hvor han har varetaget profileringen af det amerikanske sportsbrand New Balance i Norden.

Han blev i 2014 uddannet cand.mag. i Marketing and Consumption fra Aalborg Universitet og har ydermere en bachelor i International Sales and Marketing fra University College Nordjylland.

Gaihede
Den københavnske rådgivervirksomhed Gaihede, ingeniører & arkitekter har ansat to nye medarbejdere.

Bygningsingeniør Michelle Sørensen er ansat som projektleder og bygherrerådgiver. Hos Gaihede skal hun arbejde med renovering og ombygning af ejendomme.

Michelle Sørensen er uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Hendes diplomprojekt handlede om produktdesign, bæredygtighed, miljøvurdering og materialegenanvendelse.

Fra sin tid før DTU har hun en uddannelse som teknisk designer fra Selandia. Michelle Sørensen har også fungeret som hjælpelærer på DTU.

Arkitekt Rasmus Stecher, er ansat som projektleder og bygherrerådgiver. Han skal arbejde med renovering, vedligehold og ombygning af ejendomme.

Rasmus Stecher er 43 år og uddannet arkitekt i 2008 på Kunstakademiets Arkitektskole. Før arkitektskolen har han beskæftiget sig med byggeri på flere fronter blandt andet som murerarbejdsmand og kender derfor rutinerne på byggepladsen og har let ved at samarbejde på tværs af faggrupper

Som arkitekt har Rasmus Stecher arbejdet med både renovering og nybyggeri. Han har været arkitekt på en traditionel privat tegnestue, været selvstændig arkitekt med egen tegnestue, arbejdet som projektleder hos Bygningsstyrelsen og de seneste par år har han været hos Balslev Rådgivende Ingeniører.

Hos Balslev har Rasmus Stecher fungeret som klassisk projektleder for større projekter både nybyggeri og renovering af både skoler, boliger og erhverv.

Loxam Rental
Peter Flindt er ansat som ny afdelingsleder i Loxam Rental i Bårse på Sydsjælland.

50-årige Peter Flindt er oprindeligt uddannet inden for detailbranchen og har siden arbejdet som key account manager med salg til håndværker-, industri- og servicebranchen. Senest kommer han fra en stilling som distriktschef hvor han har opnået et bredt kendskab til både salg, ledelse og drift.

Arbejdstilsynet
Søren Kryhlmand bliver ny direktør i Arbejdstilsynet. Søren Kryhlmand kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, hvor han blandt meget andet har haft ansvar for arbejdsmiljøområdet og arbejdsskadeområdet.

Den nye direktør er 39 år og er i dag afdelingschef for Koncerncenteret i Beskæftigelsesministeriets departement. Han har tidligere haft ansvaret for arbejdsmiljø- og arbejdsskadeområdet både som afdelingschef og kontorchef, ligesom han har været afdelingschef for arbejdsret, jura og det internationale område.

Søren Kryhlmand kom til Beskæftigelsesministeriet i 2008 efter en fortid i Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Han tiltræder i jobbet den 24. april 2017.

Aluflam Gruppen
Kent Bo Lauridsen har mere en 30 års erfaring inden for aluminiumsfacader, og han er nu ansat som salgschef i vest-afdelingen hos Aaholm Kreative Glasfacader.

Aaholm Kreative Glasfacader ejes i dag af Aluflam Gruppen, som producerer brandløsninger inden for døre og vinduer til byggeindustrien i ind- og udland.

Kent Bo Lauridsen kommer fra en tilsvarende stilling hos Ejler Thomsen. Han vil til daglig kunne træffes på det nye kontor i Odder nær Århus, hvor han sammen med sin kollega Anisette Hemme vil varetage det jyske marked. Anisette Hemme er til daglig ansat som afdelingsleder og kommer fra en stilling hos Velfac.

Under Aluflam Gruppen Danmark, hører i dag Aaholm Kreative Glasfacader - Aluflam Exstrusion Polen - Aluflam Litauen produktion - Aluflam Nordamerika produktion - Aluflam Marine skibs og offshore industrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126