23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Loxam, Arkil, Liftrup A/S og Arkitektfirmaet Valentin Haugland

Loxam
Nicky Peter Gulholm, 42 år, tiltræder som regionschef for Loxam Access. Nicky kommer fra servicebranchen og har bl.a. været hos ISS i 11 år, hos Lett Advokatfirma som drifts- og servicechef i København, Kolding og Aarhus. Og senest fra en lignende stilling hos Kemp & Lauritzen, hvor han i de sidste 2,5 år har været regionschef på Sjælland. Firmaet er en del af Loxam A/S med speciale i liftmateriel, herunder bemandede liftvogne op til 61 meter samt speciallifte. Nicky vil få det overordnede ansvar for de fire afdelinger i Danmark.

Arkil
Lars Blunck, 49 år, er ansat som kommunikationschef i entreprenørvirksomheden Arkil Holding A/S. Han kommer fra stilling som sekretariats- og kommunikationschef i brancheorganisationen Dansk Fjernvarme. Før det har han bestridt andre ledende kommunikationsposter, blandt andet som kommunikationschef i Kolding Kommune og afdelingschef i Sydbank. I Arkil skal han både fokusere på den interne kommunikation i koncernen og den eksterne profilering. Han er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

Liftrup A/S
Søren Elisiussen, er ansat som adm. direktør i Liftup A/S. Han kommer fra virksomheden Arcon-Sunmark A/S, hvor han har fungeret som direktør siden april 2012. Søren har en fortid fra vindmøllebranchen og har bl.a. stor erfaring indenfor udvikling af globale servicekoncepter samt drift af virksomheder i høj vækst.

Liftup A/S udvikler og markedsfører innovative produkter, som medvirker til at løse hverdagens opgaver og udfordringer for personer med nedsat fysisk funktionsevne.

Arkitektfirmaet Valentin Haugland
Klæmint Johannesen, bygningskonstruktør, er ansat i Arkitektfirmaet Vallentin Haugland. Klæmint Johannesen kommer fra en stilling som byggesagsbehandler hos Hedensted Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143