23948sdkhjf

Nyt Pihl & Søn ansætter erfarne branchefolk

Tidligere Pihl-mand bliver ny afdelingsdirektør i det genrejste entreprenørselskab

Siden en investorkreds bestående af blandt andre LM Byg og MJ Eriksson i februar genrejste det hedengangne entreprenørselskab E. Pihl & Søn, der gik konkurs i 2013, har ejerkredsen haft travlt med ansættelserne.

Per Kongsbak var ansat i E. Pihl & Søn frem til konkursen i august 2013, hvor han blandt andet var ansvarlig for opførelsen af FN Byen og mediekoncernens Allers nye hovedsæde.

I det nye Pihl & Søn bliver Per Kongsbak ansvarlig for entreprenørvirksomhedens aktiviteter inden for projektudvikling og -optimering samt salg og tilbud.

- Pihl & Søn var en af landets mest hæderkronede virksomheder og fortjener et nyt kapitel. Jeg glæder mig i hvert fald til at bidrage med mine kompetencer sammen med det utroligt dygtige hold for igen at skabe noget unikt, men vi ved også, at vi skal tage et skridt ad gangen, siger Per Kongsbak i en pressemeddelelse.

Styr på det juridiske
Derudover har Pihl & Søn ansat Søren Jensen som ny tilbudschef. Han kommer fra en lignende stilling hos entreprenørvirksomheden Anker Hansen & Co. A/S og har tidligere været 20 år hos Enemærke & Petersen.

Pihl & Søns bestyrelsesformand, Lars-Christian Brask, understreger, at det er en vigtig del af Pihl & Søns nye strategi at ansætte erfarne byggefolk:

- Vi har styr på det juridiske setup, økonomiafdelingen og it. Med ansættelsen af erfarne byggefolk og en Pihl-mand som Per Kongsbak har vi taget endnu et skridt i den rigtige retning. Han kender den helt særlige Pihl-ånd, og med ham og de øvrige medarbejdere ombord er vi godt i gang med at få skabt den særlige kultur igen.

Pihl & Søns kommende adm. direktør, Halldor P. Ragnarsson, begynder 1. august, når hans konkurrenceklausul med MT Højgaard udløber. Han var topchef i det tidligere Pihl & Søn frem til kort før konkursen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11