23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Sitech og Archiland A/S

Niras
Vagn Aagaard, ingeniør og projektmedarbejder inden for baneanlæg i Niras, fejrer 50 års jubilæum mandag 3. april.

Ved samme anledning har Vagn Aagaard valgt at gå på pension.

Jubilaren har i sit mangeårige virke arbejdet med varierende opgaver som byudvikling i Grønland, vandværker i Mellemøsten og jernbaner i Danmark. Gennem årene har Vagn Aagaard været en både faglig og social nøgleperson samt en sand kulturbærer i Niras.

Dennis Olsen, salgschef, har 25 års jubilæum tirsdag 4. april.

Jobbet som salgschef begyndte med en uddannelse som el-installatør og nogle dannelsesår på Grønland, hvor han i 1992 fik tilbudt jobbet som kontor- og projektleder på Niras’ kontor i Nuuk og Kangerslussuaq. Tilbage i Danmark fulgte en karriere først med vægt på projektledelse og derefter på personaleledelse.

Men salgets muligheder trak, og den karismatiske mand indledt sit arbejde med at professionalisere Niras’ salgsarbejde. I flere år var Dennis Olsen markedschef for byggeri, som resulterede i en stilling som salgschef for koncernen i 2012.

Sitech
Joe Andersen, 47 år, er ansat som adm. direktør hos Sitech Denmark A/S og får nu til opgave at udvikle den GPS-baserede virksomhed.

Joe Andersen er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør og har en EBA fra VIA i Horsens som overbygning. Som uddannet ingeniør fik Joe Andersen arbejde hos FLS og byggede cementfabrikker i Pakistan, Chile og Kina. Senere skiftede han til et job som adm. direktør for Areva T&D Danmark, som senere blev en del af Schneider Electric, hvor han de sidste fire år arbejdede med global forretningsudvikling indenfor vindsegmentet.

Sidste udenlandske arbejdsplads var norske Aibel, som beskæftiger sig projekter og service inden for olie og gas.

Joe Andersens opgave her var at se på mulighederne for at opbygge et servicecenter i Danmark inden for vindindustrien.

Archiland A/S
Chunli Zhao, Ph.d. i cykeltransport, er ansat som seniorkonsulent i Archiland A/S.

I sin Ph.d. har hun fokuseret på udvikling af strategier for øget brug af cykeltransport. Hun vil fortsat arbejde indenfor dette felt i relation til både Danmark og Kina.

Hendes solide erfaringer for øget anvendelse af cykler i Danmark og hendes kinesiske baggrund og relationer giver hende særlige forudsætninger for at analysere behov for udvikling af cykelstrategier med anvendelse af erfaringer fra begge lande.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125