23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Atkins Danmark og Kloaksektionen

Niras
Civilingeniør Razvan-Ioan Costa, 27 år, er ansat som brandingeniør hos rådgivningsvirksomheden Niras.

Razvan-Ioan Costa kommer fra Rumænien og tog sin bacheloreksamen i hjemlandet på Politechnica universitetet i Timosoara, hvorefter han rejste til Danmark og læste til civilingeniør på Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Den nybagte ingeniørs første job var som byggepladsingeniør på Cityringen for Copenhagen Metro Team, hvor han også havde været i praktik.

Razvan-Ioan Costas passion for brandsikring blev tændt på DTU-studiet, hvor han læste alle ingeniørtekniske brandsikringsfag. I sin kandidatafhandling valgte han ligeledes at fokusere på brandsikring og fordybede sig i brandmodstandsevne af stålprofiler, der er beskyttet med brandmaling.

At Razvan-Ioan Costas hos Niras får mulighed for at arbejde med sit speciale inden for brandsikring, synes han selv er en personlig sejr, og han ser frem til en arbejdsdag med Computational Fluid Dynamics- og evakueringssimuleringer samt brandsikkerhed i bygninger. 

Atkins Danmark
Dorte Wang, afdelingschef i Risk Management i den rådgivende ingeniørvirksomhed Atkins Danmark A/S, fylder 50 år i dag den 31. marts 2017.

Sikkerhed har været den røde tråd gennem hele Dorte Wangs karriere; særligt inden for luftfart og jernbane.

Efter studentereksamen fra Tårnby Gymnasium var drømmen at blive flyveleder. Det blev til tre år som flyvelederelev, før Dorte lagde kursen om og startede på civilingeniøruddannelsen på Danmarks Tekniske Universitet.

Da hun i 1996 blev civilingeniør fra Institut for Matematisk Modellering havde hun allerede et job på hånden hos Integra Consult i Vedbæk, hvor hun et år forinden var startet som studentermedhjælper. Her arbejdede Dorte med risikostyring og -analyser relateret til luftfart, og efterhånden blev det til en stilling som afdelingschef for Safety, Security and Risk.

I august 2009 tiltrådte Dorte Wang som afdelingschef for Risk Management i Atkins. Afdelingen, som i dag tæller knap 40 specialister, beskæftiger sig med risiko- og sikkerhedsanalyser og validering, primært på jernbaneområdet.

Dorte Wang bor i nordsjællandske Allerød, hvor hun i fritiden holder sin matematiske hjerne i gang med ugentlige bridgeturneringer og lidt motionsløb.

Kloaksektionen
En syv mand stor bestyrelse og en enkelt suppleant er nu plads i Kloaksektionen under Dansk Byggeri.

Klaus Nordahl fra Nordkysten Entreprenørfirmaet og Lars Laigaard fra Laigaard Kloakservice er nye bestyrelsesmedlemmer, mens Jesper Olsen fra Gustav Nielsens Eftf. er ny suppleant.

Resten af bestyrelsen består af den nyvalgte formand Lars E. Andersen fra Mortensen og Nymark, næstformand Benny Gutfeld fra Per Aarsleff samt bestyrelsesmedlemmerne Svend Hørup fra Kyrsting, Niels C. Hansen fra Klingenberg Entreprenør og Maskinudlejning og Gitte Zimmermann fra Entreprenørfirmaet R. Hansen & Søn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128