23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Philips Lightning, Kuben Management og Ase

Philips Lighting
Anja Hasselbalch, 50 år, er udnævnt til nordisk HR-direktør hos Philips Lighting. Rekruttering og udvikling af medarbejdere er et nøglepunkt i disse år for Philips Lighting, der er i gang med at sælge intelligent belysning og belysning som en service. Anja Hasselbalch, startede i Philips Lighting i oktober 2016. Kuben Management
Bettina Julian Gravers, advokat, er ansat som juridisk chefrådgiver på kontoret i København.

Bettina kommer fra en stilling hos Dansk Byggeri, hvor hun gennem de seneste fem år har rådgivet og undervist entreprenører både inden for generelle juridiske forhold som udbuds- og entrepriseret og i forbindelse med konkrete projekter, kontrakter og tvister.

Bettina har tidligere været ansat hos Slots- og Ejendomsstyrelsen, hvor hun forhandlede kontrakter inden for fast ejendom, herunder særligt lejeret, entrepriseret og OPP-projekter, og hos Winsløw Advokatfirma hvor hun ydede rådgivning inden for fast ejendom og projektudvikling. 

Ase
Per Kjærgaard Nielsen, processpecialist og juridisk konsulent i a-kassen Ase, fylder 50 år søndag 26. marts. Per Kjærgaard Nielsen, der oprindeligt er uddannet automekaniker, kom sidste år til Ase på Frederiksberg efter at have været ansat i Arbejdsdirektoratet under Beskæftigelsesministeriet siden 2007.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141