23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Tyréns, Friis & Moltke og Esbjerg Farve- & Lakfabrik

Tyréns
Jan Holsøe, civilingeniør, er ansat som adm. direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Tyréns A/S.

Jan kommer fra en stilling som områdechef hos Tyréns AB i Sverige erstatter Lasse Toft på posten. Han er uddannet som civilingeniør med speciale i energiøkonomi og indeklima fra DTU/AAU og bliver anvendt som ekstern censor og vejleder på DTU.

Friis & Moltke
Christian Thorup NieIsen, konstruktør, er ansat samme sted. Han kommer fra en stilling hos JWW Arkitekter og har tidligere arbejdet hos bl.a. Pihl & Søn A/S, Orbicon og Røde Kors Bygningssektion. Christian har mere end 10 års erfaring inden for byggeri af komplekse projekter med et afsæt i en bred byggeteknisk viden. Han har

derudover stærke faglige kompetencer blandt andet indenfor BIM/Det digitale byggeri. Deres arbejdsområder vil i første omgang være tilsyn og opfølgning i forbindelse med Nyt Hospital Herlev. 

Thomas Meiland, konstruktør, er ansat i Friis & Moltkes afdeling i København. Han har en bred kompetence-profil indenfor byggeri og udvikling, og har tidligere været hos Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma og Metroselskabet og har derudover erfaringer med sig som selvstændig konceptuel og industriel designer.

Esbjerg Farve- & Lakfabrik
Torben Olsen, salgschef, er ansat pr. 1.marts. Han kommer fra en stilling som nordisk salgschef for træpleje hos Junckers industrier og har dermed godt kendskab til bl.a den danske detailhandel. Torben får ansvar for Detail og Grossister i ind og udland for både Faxe og Esbjerg farve & lak produkter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.187