23948sdkhjf

Farum-entreprenør øger fokus på projektudviklingen

Udviklingsdirektør rykker over i datterselskab, der skal udvikle egne projekter

Den Farum-baserede entreprenørvirksomhed Adserballe & Knudsen styrker sine aktiviteter inden for projektudvikling.

Virksomhedens tidligere udviklingsdirektør, Frederik Spanning, flytter over i datterselskabet Atlas, hvor han som ny partner skal udvikle koncernens egne projekter via samarbejde med Adserballe & Knudsen og de to partnere i Atlas, Per Lynghøj og Anne Hegestrand.

- Vi tror på og har længe troet på idéen om at udvikle egne projekter. Ved at samle eksperterne i to forskellige selskaber i koncernen, kan vi udvikle vores metoder til at indgå i en proces fra den spæde begyndelse og påvirke den med vores store viden om og erfaring med byggeri og byggeprocesser, siger Frederik Spanning i en pressemeddelelse.

Gearer koncernen
Projektudvikling har været forankret internt i Adserballe & Knudsen i fem år, hvor den har været koncentreret om entreprenørvirksomhedens faglige kompetencer. Samtidig er størrelsen og kompleksiteten på entreprenørvirksomhedens opgaver vokset.

Med projektudvikling forankret i Atlas er specialistkompetencerne nu samlet de rette steder, og det gearer koncernen til samlet at performe bedre, mener adm. direktør for Adserballe & Knudsen, Karsten Hjarsø.

- Ved at gennemgå koncernens ressourcer og fastlægge en ny struktur, har det været muligt at skabe en mere logisk organisation, hvor begge virksomheder har fået frigivet kræfter til at satse mere koncentreret på de specialiserede arbejdsområder, siger Karsten Hjarsø.

Adserballe & Knudsen-koncernen har en række ejendomsbesiddelser i egne bøger, og porteføljen forventes at udvide i takt med udviklingen af projekter.

Ændringerne i organisationen er trådt i kraft per 1. marts 2017.

Atlas

Atlas hed tidligere Atlas Property Management
Ledelsen består af partner Per Lynghøj, partner Anne Hegestand samt partner Frederik Spanning
Virksomheden beskæftiger sig med projektudvikling, bygherrerådgivning og asset management, herunder ejendoms- og selskabsadministration.
Adserballe & Knudsen ejer ifølge CVR-registret mellem 50 og 67 procent af virksomheden. Den øvrige ejerkreds består af PLV Holding ApS og WHA Holding ApS

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125