23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sønderborg kommune, Sweco og STM Vinduer

Sønderborg kommune
Søren Jensen, 43 år, er pr. 1. april ansat som strategi- og udbudschef i Sønderborg Kommune. Han kommer fra et job som udbudsleder i Aabenraa Kommune. Stillingen er nyoprettet i forbindelse med, at økonomiområdet fik egen forvaltning i Sønderborg Kommune. Søren Jensen får en central placering i forhold til forskellige strategiske dagsordner i kommunen og chefansvar for bl.a. udbudsforretninger, kontraktoverholdelse, økonomiske analyser, intern revision, digitalisering, IT-sikkerhed og indsatsen mod socialt bedrageri. Søren Jensen er diplomingeniør fra 2003, og har siden 2008 arbejdet som leder. 

Sweco
Den rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco har ansat en række nye medarbejdere: 

Louise Svendsen, ansat som VVS-ingeniør i Aarhus. Louise er netop færdig med sin uddannelse til civilingeniør speciale i energi og indeklima og skal arbejder inden for bl.a. projektering af VVS og ventilation, indeklimasimuleringer, energirammeberegninger, dagslysberegninger og integreret energidesign.

Poul Bonde, ansat som driftsrådgiver i afdelingen for Facility Management i Aarhus. Poul kommer fra en stilling som teknisk projektleder ved Det Nye Universitetshospital, hvor han har haft ansvar for aflevering af en række tekniske anlæg gennem tiden. Poul skal styrke arbejdet med facility management. 

Martin Etler, ansat som maskinmester i afdelingen for Facility Management i Aarhus. Martin er nyuddannet maskinmester fra maskinmesterskolen i Aarhus og har gennemført sin praktikperiode i Sweco i Aarhus, hvor han primært skal udarbejde elprojekter. 

Arne Kristensen, ansat som bygningskon-struktør i Aalborg. Arne er uddannet Energi- & VVS-specialist fra 2012 og har efterfølgende læst til bygningskonstruktør som netop er afsluttet med et flot 12-tal. Arne kommer til at arbejde med IKT/BIM inden for installationer. 

Mathias Groth, ansat som driftsrådgiver i afdelingen for Facilty Management i Glostrup. Mathias er netop udlært bygningskonstruktør, hvor han sluttede med et superflot 12-tal. Tidligere har Mathias været praktikant og senest studentermedhjælper i afdelingen. 

Jimmy Vindfeldt Pedersen, ansat som byggeleder i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse i Glostrup. Jimmy kommer fra en stilling som projektleder hos Spangenberg & Madsen, hvor han siden 2015 har arbejdet på bl.a. Niels Bohr Bygningen. Jimmy har en installationsbaggrund og mere end 20 års erfaring med byggebranchen som både entreprenør og rådgiver. 

Nikolaj Gram, VVS-ingeniør, er efter sin ansættelse som studentermedhjælper blevet fastansat i afdelingen for VVS, Energi & Bæredygtighed. Nikolaj har ligeledes været i praktik i afdelingen. 

STM Vinduer
Michael Andersen, salgschef, er pr. 1. marts ansat hos STM Vinduer A/S.

Michael har en bred baggrund inden for byggebranchen, hvor han har en indgående erfaring fra såvel producent- som fra tømmerhandlerleddet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172