23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ase og Moe

Ase
Janne Tolstrup, Juridisk konsulent i a-kassen Ase, fylder 60 år lørdag 25. februar. Janne Tolstrup er cand.jur. fra Københavns Universitet 1982 og blev efter en kort periode hos advokat Claus Hooge, København, i februar 1983 ansat hos Ase, hvor hun fungerer som juridisk konsulent med speciale i arbejdsløshedsforsikringsloven for selvstændige erhvervsdrivende. Et kompliceret felt hvor Janne Tostrup såvel internt som eksternt er en flittig benyttet underviser.Moe
Kasper Saltoft, arbejdsmiljøkoordinator, er ansat som specialist, arbejdsmiljø, til bygherrerådgivning i Erhverv & Bolig hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe i København. Kasper kommer fra en stilling som koordinator hos Hofor, hvor han primært haft ansvaret for PSS (plan for sikkerhed og sundhed), samarbejde med byggeledelsen i forhold til fællesforanstaltninger, herunder adgangsveje, vinterberedskab og byggepladsplan på Amagerværket BIO4. Kasper har endvidere en baggrund som tilsynsfører i Arbejdstilsynet, hvor han i flere år har fungeret i en special task force med fokus på større infrastrukturbyggepladser, herunder Københavns metrobyggeri og den nye toglinje mellem Ringsted og København. Opgaven i task forcen bestod bl.a. i gennemgang af projektmateriale med særlig fokus på ulykker, risici, projektering, fremtidig drift og vedligehold. 

Katrine Rosenbeck, civilingeniør, er ansat som fagingeniør, VVS til projektering, i divisionen byggeri og design i København. Katrine er nyuddannet og har siden 2013 været hhv. ingeniørpraktikant og studentermedhjælper hos Moe. Katrine har gennem sin tid som ingeniørpraktikant og studentermedhjælper arbejdet på flere store hospitalsprojekter i Danmark, hvor hun bl.a. har biddraget til projekteringen af operationsstuer, fødestuer og medicinske luftarter. Katrine har i sit speciale undersøgt hvordan kontamineringsrisikoen mindskes ved forskellige arbejdsprocedurer i sikkerhedskabinetter, i forbindelse med produktion af medicin. Katrine har derfor stærke kompetencer inden for projektering af hospitals- og laboratorieprojekter. 

Laurits Tækkemand Nissen, civilingeniør, er ansat som projektleder, fjernvarme, til Energi & Industri i Aalborg. Laurits er uddannet fra Aalborg Universitet og har tre års erfaring inden for fjernvarmebranchen, blandt andet som projektleder hos Niras og DFP. Det har givet brede kompetencer inden for fjernvarmeproduktion, - distribution og brugerinstallationer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156