23948sdkhjf

Sweco Danmark leverer rekordresultat

Den 1. april overlader John Chubb jobbet som landechef i Sweco Danmark til Dariush Rezai, og den afgående landechef kan se tilbage på et stærkt sidste år i spidsen for den danske forretning.

I en pressemeddelelse oplyser Sweco Danmark, at 2016 er afsluttet med en overskudsgrad (EBITA) på 7,1 procent ud af en omsætning på cirka 1.080 millioner danske kroner.

- Vi oplever et stærkt marked med stor efterspørgsel på danske ingeniører, og det har vi formået at drage fordel af, siger John Chubb.

Det nuværende Sweco Danmark har eksisteret siden oktober 2015, hvor Grontmij formelt blev en del af den svenske Sweco-koncern. Ifølge John Chubb er det denne overtagelse, som nu for alvor giver resultat.

- Vi er den første af de tidligere Grontmijvirksomheder, der er blevet fuldt integreret i Sweco, og vi høster nu synergierne af at være en del af Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed – både hvad angår effektive processer og systemer og adgang til førende ekspertise på tværs af landegrænser, siger han.

For moderselskabet Sweco AB er omsætningen øget med 42 procent til 16.531 millioner SEK. Driftsresultatet er samtidig øget fra 681 til 1.249 millioner SEK, svarende til en forbedring af overskudsgraden (EBITA) fra 6,5 til 8,1 procent. Resultatet efter skat er øget fra 439 til 931 millioner SEK.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125