23948sdkhjf

Kingo får ny modtageplads

Nedbrydningsfirmaet har overtaget areal i Aalborg, der skal modtage bygningsaffald fra de nordjyske opgaver

Nedbrydningsfirmaet Kingo Karlsen skal fremover rense jord og genanvende bygge- og anlægsaffald på en tidligere sandrensningsplads i det østlige Aalborg.

Kingo Karlsen har med virkning fra 1. januar i år overtaget kloakservicefirmaet NKI’s tidligere arealer i området, skriver Kingo Karlsen på sin hjemmeside.

Flere store nedbrydningsopgaver i Nordjylland gør, at Kingo Karlsen har manglet en nordjysk modtageplads.

Miljøgodkendelsen, som fulgte med købet af pladsen, betyder, at Kingo i første omgang kan modtage og genanvende sand og slam fra industrien. Men Kingo Karlsen arbejder på at få miljøgodkendelsen udvidet, så der fremover kan modtages jord og bygge- og anlægsaffald til genanvendelse.

- Det er en fordel for både os og miljøet, når vi kan behandle og genanvende byggeaffald i Nordjylland fra egne nedbrydningsarbejder og eksterne samarbejdspartnere. Vi vil genanvende så meget, vi overhovedet kan, så vi sparer på naturens ressourcer, siger Willy Pedersen, som er afdelingsleder for Kingos jordrens- og recyclingafdelinger, til Kingo Karlsens hjemmeside.

Leif Andersen, der er tidligere affaldschef hos NKI, er ansat som ny driftsansvarlig for Kingos nordjyske jordrens- og recyclingsafdeling.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297