23948sdkhjf

Byggeplads beriget med stor kantine

På Rigshospitalet er opbygget en fælles kantine med 130 pladser og stort køkken
Frikadellerne er lune og salaten frisk i kantinen på byggepladsen for Det Nye Rigshospital i København. Ajos A/S har leveret kantinen i pavilloner fuldt færdigt indrettet med godkendt køkken klar til at tage i brug.

Der er sammenbygget ni pavilloner og plads til 130 personer samtidig i kantinen.

Der er særlige krav fra Fødevarestyrelsen til køkkenet med vaske, loftsbeklædning, hygiejneforhold osv. Det var alt sammen opfyldt ved levering af den færdige kantine.

Fine forhold

Kim Hansen er tømrer på byggepladsen, og han bruger kantinen næsten dagligt.

- Jeg køber som regel min mad i kantinen, og der er rigtigt gode forhold. Der er rart at være, og køkkenforholdene er i orden, så alt kommer på køl med det samme osv. De fleste af mine kolleger køber maden i kantinen, men jeg har også en kollega, som selv har mad med, siger Kim Hansen.

- Jeg har tidligere arbejdet på andre store byggepladser, og jeg har aldrig oplevet så gode forhold som her. Det er første gang, at der er så pæne forhold, siger han.

Kantinen bliver benyttet både om morgenen og til frokost. Det er primært bygningshåndværkere, der anvender kantinen.

Mad er vigtigt

Entreprisechef Lars Muldbak, Ajos A/S ser kantineforholdene som en vigtig del af indretningen af en byggeplads.

- Dette er alternativet til, at folkene sidder i de små velfærdsfaciliteter i deres skure. Når man kommer ind i denne kantine virker det fuldstændig som et permanent byggeri. Kantinen har højt til loftet, store vinduer, er isoleret ligesom en bolig osv. Man får fuldstændig fornemmelsen, som om man kommer ind i kantinen i enhver anden virksomhed, siger Lars Muldbak.

- Det er selvfølgelig svært at måle på den enkelte byggeplads, men der er lavet undersøgelser, der viser, at når man behandler sit personale godt, så giver det også høj effektivitet på arbejdspladsen. Vi kan også se, at faciliteterne står i en utroligt pæn stand, fordi alle kan se, at det er et kvalitetsbyggeri, siger Lars Muldbak.

Ajos A/S har ud over kantinen omfattende aktiviteter på byggepladsen blandt andet som byggepladsentreprenør.

Sigh
Læs mere om: Ajos
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.445