23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Moe og Outline Vinduer
Moe

Sofie Ottesen, cand.mag., er ansat som afdelingsleder, bygherrerådgivning, til Erhverv & Bolig hos den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE i København. Sofie har 16 års erfaring med stakeholder management og projektledelse på multidisciplinære projekter. Hun har senest været ansat i Rambøll, hvor hun bl.a. opbyggede deres kompetencecenter for projektkommunikation. I 2014 flyttede Sofie til London for at etablere en projektledelsesafdeling og for at udvikle Ramboll UK’s tilgang til bygherrerådgivning.

Tsvetomila Hristova, cand.techn., er ansat som rådgiver, IKT & BIM Teknisk Revision, til Renovering & Nybyg i København. Tsvetomila har tidligere været fastansat i Moe, hvorefter hun overgik til timelønsaftale for at læse videre til cand. techn. ledelse og informatik i byggeriet. Med den nyerhvervede uddannelse bibringer Tsvetomila den nyeste viden fra Aalborg universitet (AAU) inden for IKT- ledelse, og anvendelse af kommunikationsteknologier i projektering og udførelse.

Arne Møltoft Christensen, stærkstrømsingeniør, er ansat som fagingeniør, bygnings-el, til Projektering i København. Arne har 30 års erfaring, de senest fire år som ingeniør hos Pfizer Global Supply. Arne har været projektleder på en lang række projekter, eksempelvis renovering af GMP produktionsfaciliteter for FDA-inspektion og implementering af videoovervågning. Arne har derfor solide kompetencer indenfor projektledelse, vedligehold og sikkerhed.

Outline Vinduer

Mette Bjørnlund, 42 år, er ansat i en nyoprettet stilling som logistikkoordinator hos Outline Vinduer A/S i Farsø. Mette Bjørnlund er uddannet merkonom i indkøb og har været ansat som indkøber ved Logstor A/S. Her stod hun for booking af transport, bestilling af materialer, lagerstyring samt vedligeholdelse af stamdata.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234