23948sdkhjf

Ny service skaber overblik over nyt fra EU

Virksomheden Meltwater har skabt et værktøj for virksomheder, så de bedre kan følge med i relevant nyt fra EU
Der er en konstant strøm af information fra EU med op mod 90.000 siders daglig publicering - herunder pressemeddelelser, nyheder og undersøgelser -, og det kan derfor være svært som virksomhed at holde sig opdateret.

En ny service fra Media Intelligence-virksomheden Meltwater har til formål at hjælpe virksomheder med at danne sig et overblik over alt fra lovgivning om eksempelvis persondatalov til EU-udbud.

Den nye service virker på den måde, at den dykker ned i 56 enheder som for eksempel Europa-Parlamentet, EU-Kommissionen og Det Europæiske råd og overvåger presseinformation, mødereferater, udbud, undersøgelser, taler og rapporter.

Overvågningen her tilpasses den enkelte virksomhed, så der kun modtages de informationer, der er relevante. Er man for eksempel kloakvirksomhed, kan man sætte servicen op til kun at levere information, som er relevant, når man arbejder inden for det felt.

- Man kan lave det ekstrem konkret. Værdien ligger i, at man kan skræddersy det, siger Christian Pedersen, adm. direktør hos Meltwater Danmark, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Det hele foregår i realtid, så man får besked om relevante EU-nyheder med det samme via en notifikation på telefon eller computer.

Overvågningen kan samtidig integreres med virksomhedens overvågning af medier og sociale medier, så alt information bliver samlet på ét sted, fortæller han.

Prisen skræddersyes
Han påpeger, at servicens formål først og fremmest er at spare virksomhederne tid. I dag forsøger mange at holde sig ajour på egen hånd.

Derudover er formålet at sikre, at virksomhederne ikke går glip af vigtige informationer og materiale, og at de ikke kommer for sent ind i noget, der kan påvirke forretningen.

- Vi vil hjælpe danske virksomheder med nemt og hurtigt at holde sig opdateret på informationsstrømmen fra EU, så de opnår et bedre beslutningsgrundlag og mulighed for at reagere på nye lovgivninger og udbud i tide, siger han.

Servicen blev lanceret i efteråret og er blevet positivt modtaget. Den supplerer Meltwaters system, der overvåger materiale fra offentlige myndigheder i Skandinavien.

Prisen afhænger af den pakke, der bliver valgt til.

- Det er noget, vi skræddersyer hver gang, siger Christian Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314