23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Aarhus Kommune og Niras
Aarhus Kommune
Tyge Wanstrup, 50 år, er ansat som chef for Center for Byens Anvendelse i Aarhus Kommune. Det har Magistraten godkendt efter indstilling fra Teknik og Miljø. Tyge Wanstrup kommer fra en stilling som chef for Center for Trafik og Ejendomme i Næstved Kommune, hvor han har ledet 170 medarbejdere og været ansvarlig for et budget på godt 400 mio. kroner om året.

Tyge Wanstrup er uddannet cand.techn.soc og har en master i offentlig ledelse. Han er er en erfaren chef inden for det tekniske område, hvor han bl.a. har været Teknik og Miljøchef i Kalunborg Kommune og beskæftiget sig med teknik- og miljøområdet i både kommuner, amter og hos staten.

Niras
Per Toft-Jensen, ingeniør hos ingeniørvirksomheden Niras, kan i dag fejre 50 års jubilæum. Han er uddannet akademiingeniør fra bygningsretningen, og efter militærtjeneste i Forsvarets bygningtjeneste blev han ansat hos Niras og begyndte at arbejde med at projektere bærende konstruktioner. Mange af hans første projekter blev bygget på Grønland, hvor han boede over to perioder. Fra slutningen af 1970’erne fik arbejdet øget fokus på firmaets daglige ledelses- og driftsopgaver, og han blev senere udnævnt til at stå for personaleopgaver, som blandt andet omfattede ansættelsesaftaler og personalepleje.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14