23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Atkins
Atkins

Rasmus Bang, 38 år, er ansat som leder af Atkins Danmarks nye Miljø & Klima Vest gruppe, som har adresse i Europahuset i Aarhus.

Rasmus Bangs gruppe vil særligt arbejde med lavbunds- og vådområdeprojekter og vandløbsopgaver. Gruppen supplerer Atkins Danmarks øvrige miljørådgivning, der også omfatter VVM-redegørelser, miljøvurderinger, myndighedsbehandling og klimatilpasningsopgaver for kommuner, statslige myndigheder og forsyningsselskaber.

Rasmus Bang har i en årrække arbejdet i en lignende stilling hos Alectia og har tidligere været ansat som biolog i Ringkøbing-Skjern Kommune. Han er uddannet biolog fra Aarhus Universitet.

Sarah Irving Manø, 29 år, er ansat som rådgiver i Atkins Danmarks nye Miljø & Klima Vest gruppe. Her skal hun især løse opgaver inden for naturgenopretning.

Sarah Irving Manø kommer fra en lignende stilling hos ALECTIA og er kandidat i Agro-Environmental Management fra Aarhus Universitet. Hun har gået på Viby Gymnasium og bor i dag i Skanderborg.

Christian Petersen, 43 år, er ansat som projektleder i Atkins Danmarks nye Miljø & Klima Vest gruppe. Her skal han arbejde med projektering og byggeledelse i forbindelse med restaurering af vandløb og vådområder samt rådgivning inden for myndighedsopgaver i relation til overfladevand.

Christian Petersen kommer fra en lignende stilling hos Alectia og har gennem en årrække været biolog ved Odder Kommune. Christian Petersen er uddannet biolog fra Aarhus Universitet med speciale i vandløbsbiologi.

Mathias Lautrup Jepsen, 26 år, er ansat som rådgiver i Atkins Danmarks nye Miljø & Klima Vest gruppe. Her skal han arbejde med naturgenopretningsprojekter og vandmiljø, herunder beregnings- og modelarbejde, projektering af tekniske anlæg, tilsynsføring og deltagelse i byggemøder.

Mathias Thomas Lautrup Jepsen kommer fra en lignende stilling hos Alectia og er uddannet civilingeniør ved byggeri- og anlægsuddannelsen på Aalborg Universitet med en kandidatgrad inden for vand og miljø.

Mathias Thomas Lautrup Jepsen kommer oprindeligt fra Dronninglund i Nordjylland og har tidligere i sin karriere blandt andet løst opgaver omkring sluseprojektet i Horsens, indsatsplan i Gribskov Kommune og regulativrevision i Aarhus Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141