23948sdkhjf

NCC skal bygge revisor-domicil i Aarhus

Nybyggeri fordobler Beierholms kontorareal i Aarhus.

Med opkøb af revisionsfirmaerne RSM Plus og AP Statsautoriserede Revisorer vokser Beierholms medarbejderstab i Aarhus til cirka det dobbelte.

Det skaber behov for mere plads, og derfor investerer Beierholm i et nyt kontordomicil, som skal stå færdigt om et års tid på Tueager i Skejby nær firmaets nuværende adresse.

 NCC opfører det 6.500 kvadratmeter store kontorbyggeri, som forventes at opnå DGNB Guld-certifikat.

- Det domicil, vi bygger for Beierholm, læner sig op ad NCC’s gennemprøvede kontorhuskoncept, hvor vi kombinerer vores erfaring og ekspertise, så vi sikrer, at bygningen opfylder de krav, som bliver stillet til et kontorhus i dag og mange år frem, siger senior projektchef i NCC, Peter Kiil Larsen.

Hos Beierholm ser partner Tage Andersen frem til at flytte ind i det nye Aarhus-domicil, der er næsten dobbelt så stort som det nuværende.

- Vi glæder os ikke bare til det nye kvalitetsbyggeri. Det er også en nødvendighed, at vi er under samme tag. Der er så mange gode synergier at opnå ved at bo på én adresse. Vi kan skabe et stærkt og dynamisk fagligt miljø, og vi kan opnå én samlet kultur for mange sammenbragte medarbejdere. Vi kan sikre gode og ensartede forhold for både kunder og medarbejdere, ikke mindst når det gælder mødefaciliteter og parkeringsforhold, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126