23948sdkhjf

Herning får et messecenter til fremtiden

C.C. Contractor har vundet udbudskonkurrencen og begynder opgraderingen af MCH Messecenter Herning
En gennemgribende fysisk forandring venter i MCH Messecenter Herning.

Gennem de seneste måneder har Realdania, Herning Kommune og MCH A/S gennemført totalentrepriseudbuddet "Ny Helhed - Ny Oplevelse, Transformation af MCH Messecenter Herning", hvor i alt fire teams bestående af entreprenører, arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører har deltaget.

Det blev et team med C.C. Contractor som totalentreprenør, der vandt udbudskonkurrencen og påbegynder opgraderingen af messecentret. C.C. Contractor arbejder sammen med Cubo Arkitekter, Landskabsarkitekt Schønherr og Midtconsult som ingeniør.

- I udbuddet blev der søgt bud på realisering af de første etaper af Fremtidens MCH. Med nyt byggeri, opgradering af uderum samt en forbedring af det visuelle udtryk er det målet at skabe en ny sammenhængende gæsteoplevelse. Samtidig er målet at styrke den funktionelle og arkitektoniske sammenhæng i området. Det har været en spændende proces med kvalificerede deltagere, siger arkitekt Lars Steffensen fra Henning Larsen Architects, der var fagdommer på projektkonkurrencen

Bliver et kraftcenter

MCH skal bidrage til at styrke helhedsgrebet omkring messecentret og skabe en stærkere forbindelse til Herning by, og netop MCH’s rolle som kraftcenter er også central for Herning Kommune. Byrådet har derfor bevilliget 50 mio. kroner til Fremtidens MCH, som bruges til at opgradere de kommunalt ejede arealer omkring messecentret, så de passer ind i den nye arkitektoniske helhed.

- Messecentret har historisk været en stærk motor for Hernings udvikling, og med det vindende projekt åbner sig helt nye muligheder for MCH og Herning Kommune. Vi har en klar strategi om at tiltrække store events, og vi har et langt bagkatalog af store og vellykkede begivenheder for både gæster og borgere i kommunen. Fremtidens MCH er med til at skabe endnu bedre rammer for flere events i fremtiden, udtaler Herning Kommunes borgmester Lars Krarup (V).

Realdania har blandt andet støttet Fremtidens MCH med 150 mio. kroner.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125