23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kuben Management, Bomidtvest og Musskema.dk
Kuben Management

Rikke Lethare Nielsen, cand.scient. i kulturgeografi, er ansat som bygherrerådgiver og byplanlægger i Kuben Managements kontor i København. Rikke bliver én af nøglepersonerne i et stærkt team af projektudviklere, hvor hun bl.a. vil bistå private ejendomsudviklere med volumenstudier, arbejde med lokalplaner og dialog med myndigheder i de tidlige projektfaser.

Rikke har taget flere kurser i projekt- og innovationsledelse og i Strategisk Byplanlægning på Det Kongelige Danske Kunstakademis skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Med sig til Kuben Management tager Rikke ni års erfaring som projektleder i Center for Byudvikling i Københavns Kommune. Her har hun gennem udarbejdelse af plangrundlag, interessent- og borgerinddragelse, idékonkurrencer, parallelopdrag og opgavebeskrivelser samt varetagelse af det politiske niveau været med til at udvikle store, spændende projekter som Tingbjerg-Husum, Grønttorvet, Papirøen og Copenhagen Science City.

Bomidtvest

Flemming Roi Madsen, projektchef, fejrede 1. januar 2017 sit 25-års jubilæum hos Bomidtvest i Ikast. Flemming er oprindeligt udlært murer og er derefter uddannet bygningskonstruktør og har erfaring fra bl.a. Arkitektfirmaet Overgaard/Danielsen, inden han kom til Bomidtvest i 1992.

I1999 blev han driftschef og var med til at opføre en del nye boliger for selskabet. Da der for alvor kom fart i tingene med historisk store renoveringer for ca. 600 millioner kroner, overtagelse af andre selskaber med en ejendomsportefølje på ca. 800 enheder samt opførelse af ny administrationsbygning, blev Flemming i 2012 forfremmet til projektchef med ansvar for nybyggeri og renoveringer.

Musskema.dk

John Hansen, 63, er 1. januar ansat i en ny stilling som seniorkonsulent hos Musskema.dk. John Hansen har indgående kendskab til virksomhedstyper og HR-opgaver, fordi han de seneste 25 år har været medejer af den grafiske produktions- og rådgivningsvirksomhed Atracit i Roskilde. Han er oprindelig bankuddannet og merkonom i markedsføring.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11