23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra M. Goldschmidt Holding, Den Obelske Familiefond, Dansk Byggeri, Hustømrene og Niras
M. Goldschmidt Holding

Søren Bjørn Hansen, 44 år, er pr. 1. januar 2017 udnævnt til viceadministrerende direktør i M. Goldschmidt Holding A/S. Direktionen i M. Goldschmidt Holding A/S, M. Goldschmidt Ejendomme A/S og M. Goldschmidt Capital A/S vil herefter bestå af administrerende direktør Mikael Goldschmidt og viceadministrerende direktør Søren Bjørn Hansen, som er uddannet cand.polit. suppleret med ophold på Columbia Business School og INSEAD, og har været direktør i flere af M. Goldschmidt Holdings datterselskaber siden 2007.

Den Obelske Familiefond

Michael Bjørn Nellemann, 46 år, tiltræder 1. maj 2017 stillingen som direktør for Det Obelske Familiefond. Michael Bjørn Nellemann har de seneste fem år været museumsdirektør for Nivaagaards Malerisamling. Han har tidligere været Kultur- og Presseråd ved Den Danske Ambassade i Paris i mere end 10 år, og siden 2015 har han ved siden af sin stilling som museumsdirektør fungeret som Hofchef for H.K.H. Prins Henrik, en post han fortsætter i.

Dansk Byggeri

Louise Dahl Krath Jensen, 35 år, er ny chef for Juridisk afdeling i Dansk Byggeri, hvor hun har arbejdet som advokat siden 2014. Hun er uddannet fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som advokat i Hortens afdeling for fast ejendom og entreprise. Hun har siddet i flere bestyrelser, herunder Foreningen For Kvindelige Jurister og Foreningen af Advokater og Advokatfuldmægtige i DJØF.

Hustømrerne

Torben Kristensen, 49 år, overtager pr. 1. januar indkøbsområdet for Hustømrerne. Stillingen bliver samtidig opgraderet til chefniveau og der sættes stærkt ind på strategi og udvikling af området. Torben har en baggrund som møbelsnedker og har senere været produktionsleder, administrerende direktør, ledelseskonsulent og salgsdirektør i især møbelbranchen. Han har desuden en MBA, en HD, en CBA og generel uddannelse information marketing og strategi.

Niras

Martin Prinds, 39 år og elinstallatør, er ansat hos Niras med base på kontoret i Esbjerg. Martin Prinds kommer fra en stilling hos Haderslev Kommune, hvor han de seneste to år har arbejdet som teknisk serviceleder - og før det knap 10 år hos Rambøll i afdelingen for Byggeri og industri.

Hos Niras kan Martin Prinds se frem til at projektere og føre tilsyn med el-opgaver inden for byggeri og industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125