23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra EUC Sjælland, DI Trekantområdet og MBK
EUC Sjælland

John Norman, ingeniør, er pr. 1. januar ansat som direktør for Erhvervs Uddannelses Center Sjælland. Han er oprindeligt uddannet automekaniker og senere ingeniør og har blandt andet en master i Teknisk Miljøledelse (TML) fra DTU og er pt. i gang med en master i ledelse af uddannelsesinstitutioner (MLU) på Århus Universitet.

John Norman kommer fra Erhvervsakademi Sjælland, hvor han som ressource- og akademichef har været med fra den helt spæde start til at udvikle en ny organisation.

EUC Sjælland er en uddannelsesorganisation, der både rummer teknisk gymnasium (HTX), erhvervsuddannelser (EUD), erhvervsgymnasium (EUX) samt kursus- og efteruddannelse (EUV og AMU).

I dag har EUC Sjælland afdelinger i Køge, Haslev og Næstved - og i august 2017 udvides yderligere med uddannelser i Greve og Vordingborg. Årligt uddanner EUC Sjælland omkring 2.500 på ungdomsuddannelserne og 10.000 kursister på efteruddannelser til erhvervslivet.

DI Trekantområdet

Helle F. Andersen, adm. direktør for Danmarks Transportcenter (Exit 59), er ansat som formand i erhvervs- og arbejdsgiverforeningen DI Trekantområdet. Hun er uddannet jurist og har tidligere blandt andet været direktør for advokatfirmaet Kroman Reumert i København og koncernadministrationschef i den erhvervsdrivende fond Hedeselskabet.

MBK

Anna-Elise Bækkelund, ledelseskonsulent, entreprenør og direktør, fylder 60 år i dag. Hun har blandt andet været chefkonsulent i Dansk Industri, indtil hun startede konsulentvirksomheden 3A Management. Siden har Anna-Elise Bækkelund igen arbejdet hos DI og hos Børnefonden og arbejder nu hos kursusvirksomheden MBK.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094