23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Københavns Kommune og Idébyg
Københavns Kommune

Allan Christensen, nuværende indkøbschef fra Region Hovedstaden, er ansat som indkøbschef i Københavns Kommune. Allan Christensen kommer til at stå i spidsen for kommunens nye Center for Indkøb og skal hjælpe med at finde nye veje til en fortsat effektivisering af Københavns Kommunes indkøb. Med en enorm faglig og ledelsesmæssig tyngde på indkøbsområdet og en stor personlig gennemslagskraft har Allan Christensen været et indlysende valg som ny indkøbschef for ansættelsesudvalget, som har været bredt sammensat med repræsentanter fra både Økonomiforvaltningen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Center for Indkøb dækker hele Københavns Kommune på indkøbsområdet. Centret skal sikre, at det er nemt for Københavns Kommunes indkøbere at købe de rigtige varer til den rigtige pris og levering. Den nye chef får bl.a. til opgave at sikre effektiviseringer uden forringet service for forvaltninger og de enkelte enheder samt at understøtte en effektiv indkøbsstyring og indkøbsproces. Centret består af 25 medarbejdere og medarbejderstaben forventes at vokse yderligere i årene fremover.

Idébyg

Idébyg i Nykøbing Falster har gennemført et succesfyldt ejerskifte. Fra 1. januar 2017 er det Johnny Hansen, der alene står i spidsen af håndværksvirksomheden.

"Tiden er rigtig for såvel mig som for firmaet, til at jeg trækker mig helt ud af den virksomhed, som jeg har været med til at bygge op fra grunden," siger den snart forhenværende ejer, Henrik Piil.

Henrik Piil stopper i Idébyg, men går ikke på pension. Han købte for seks år siden Sydsjællands Kistefabrik i Køng, og den vil han nu bruge al sin tid på.

Johnny Hansen, 34 år tager over og bliver eneejer og leder af Idébyg. Generationsskiftet er grundigt forberedt gennem de seneste seks år, og det var midt i den forgangne sommer, at Johnny Hansen blev klar over, at nu var det snart alvor.

Virksomheden beskæftiger i dag 35 medarbejdere, og løser opgaver på Lolland-Falster og Sydsjælland. Det er især opgaver for private kunder, som virksomheden lægger mange kræfter i at løse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127