23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra JFP
JFP

Nikolaj Bøhmer Jensen, er 1. oktober ansat som projektchef på kontoret på Sjælland, hvor han i begyndelse skal deltage i blandt andet tilbudsgivning og senere også projektledelse. Nikolaj har 16 års erfaring fra byggebranchen og kommer fra et job som maintenance manager hos Thales Danmark A/S. Han er uddannet bygningsingeniør.

Viktorija Fergo, er 1. oktober ansat som byggeleder på kontoret På Sjælland København, hvor hun i begyndelsen vil blive tilknyttet byggepladsen Grønttorvet. Her vil hun blandt andet føre tilsyn med byggeriet, samt planlægning og koordinering. Desuden have kontakt til underentreprenører og rådgivere. Hun skal sikre styring og opfølgning på projektet i forbindelse med tid, underentreprenører og kvalitet samt sikring af at sikkerhedskravene til enhver tid overholdes. Viktorija har tidligere arbejdet hos blandt andet FLSmidth, med vindmøller i MT Højgaard og renovering hos Murermester og entreprenør Kim Siestø A/S.

Hun er uddannet bygningskonstruktør fra Ingeniør Kollegium i Litauen og Bygningskonstruktør på Københavns Erhvervsakademis internationale linje.

Martin Grøndahl, er 1. oktober ansat som projektleder på kontoret På Sjælland, hvor han i begyndelsen bliver tilknyttet byggepladsen Eksercerpladsen. Her bliver han ansvarlig for byggesags-produktionen, tidsplanlægning, gennemførelse af installationsfag og indvendig komplettering.

Desuden er han arbejdsmiljøkoordinator. Martin har 21 års erfaring fra branchen og har blandt andet en fortid i Murersvendenes Aktieselskab, Skanska Danmark, E. Pihl & Søn, og senest tre år som projektleder i Nordea Ejendomme. Han er uddannet bygningskonstruktør.

Per Jacobsen, er 17. oktober ansat som entrepriseleder hos JFP Murer & Tømrer i Herning, hvor han fra skal lede projekter og hoved-/fagentrepriser - blandt andet domicilbyggeri til HK i Herning og byggeri til Loxam. Per har været selvstændig murermester 15 år og projektleder hos Skanska godt to år. Han er uddannet murer og konstruktør.

Lars Andersen, er 21. november ansat som byggeleder på kontoret på Sjælland, hvor han bliver tilknyttet byggepladsen Irmabyen, hvor han skal arbejde med entreprisestyring i forhold til arbejdet inden for blandt andet tømrer og snedker, smede, gulvopbygning, gartner (grønne tage), blikkenslager og tagarbejder. Lars har 40 års erfaring fra byggebranchen og kommer fra et job som byggeleder. Han er tømreruddannet med en efterfølgende lederuddannelse hos Byg.

Martin T. Søborg, er 1. december ansat som projektleder på kontoret på Sjælland, hvor han bliver tilknyttet byggepladsen Irmabyen. Martin har 15 års erfaring fra tegnestue og entreprenør-branchen og kommer fra et job som projektleder i Bonava Danmark A/S. Han er uddannet bygningskonstruktør.

Ib Petersen, er 1. december ansat som indkøber på kontoret i Jylland, hvor han skal supplere den nuværende indkøbschef og være med til at udvikle JFP indkøb for såvel JFP som JFP murer og tømrer. Ib har i de seneste fem år arbejdet med indkøb i fagentreprise og er oprindelig udlært i byggemarked/trælast. Han har arbejdet inden for faget i 16 år, heraf de seneste 10 år på lederniveau.

Morten Andreasen, er 1. december ansat som entrepriseleder i JFP Murer & Tømrer på Sjælland, hvorfra han skal lede firmaets fag-, hoved-, og totalentrepriser. Morten skal i begyndelsen blandt andet deltage i salg og tilbudsgivning.

Morten har mere end 10 års erfaring fra byggebranchen, og kommer fra et job som projektchef hos Ole Jepsen A/S. Morten er uddannet tømrer.
Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129