23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Deas, Dong Energy og Panasonic
Deas

Finn Sture Madsen, Kgs. Lyngby, afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, fylder 50 år lørdag 17. december 2016.

Finn Sture Madsen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1990 og har også en Executive MBA fra Henley Management College, UK.

Han startede sin karriere som fuldmægtig i Det Danske Handelskammer, hvorefter han blev kontorchef i Dansk Erhverv. I perioden 1996 til 2012 var Finn Sture Madsen ansat i Tivoli, hvor han både har været direktionsassistent og senest vicedirektør og bl.a. stod for større forretnings- og ejendomsudviklingsprojekter.

I 2012 startede Finn Sture Madsen som afdelingsdirektør i Deas med ansvaret for forretningsområdet center management, hvor han sammen med cirka 120 engagerede medarbejdere driver og udvikler i alt 17 af de største shopping centre i Danmark herunder Lyngby Storcenter, Frederiksberg Centret og Kolding Storcenter.

Dong Energy

Niklas Ahlefeldt-Laurvig, 36 år, er udnævnt til markedsdirektør i Dong Energys salgsorganisation. Han får ansvar for selskabets danske erhvervskunder.

Niklas vigtigste opgave bliver at sikre Dong Energys kunder de bedst mulige produkter og den bedste service på såvel kort som lang sigt.

Niklas Ahlefeldt-Laurvig har en master i kvantitativ økonomi og finansiering fra Universität St. Gallen i Schweiz. Han har arbejdet med finansiel analyse i A.P. Møller - Mærsk og strategiudvikling i Dong Energy Oil & Gas, før han i 2015 blev ansvarlig for at etablere og drive Commercial Excellence på tværs på af Dong Energys internationale "Business to Business" salgsforretning. Med Commercial Excellence har Niklas blandt andet skabt et øget fokus på, hvordan Dong Energy systematisk kan sikre at erhvervskunderne serviceres mere professionelt.

Panasonic

Mikkel Hernvig, er ny sales engineer i Panasonic Heating & Cooling på Sjælland og øerne.

Mikkel Hernvig skal arbejde med professionelle erhvervsløsninger til virksomheder, grossister, installatører og institutioner. Panasonics nye mand har stor erfaring med vejledning inden for grønne klimaløsninger, og hos Panasonic skal Mikkel rådgive partnere i valg af den helt rigtige varmeløsning og have ansvaret for, at projekterne bliver fuldt helt til dørs.

Mikkel Hernvig har bagagen fyldt med erfaring med varmepumper og grønne varmeløsninger. Han kommer fra konkurrenten Vølund, hvor han som tekniker i halvandet år sørgede for, at kundernes varmepumper spillede 100 procent. Inden da var Mikkel tekniker hos Gastech-energi i tre år efter endt uddannelse som VVS’er fra Sternberg VVS i Stenløse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.58