23948sdkhjf

Ledelsen har håndværk og teknik i bagagen

Jakobsen & Blindkilde A/S er et bygge- og entreprenørfirma, der startede i Linde ved Struer 1. oktober 1971. I starten var firmaets primære forretnings-områder at drive en entreprenørforretning baseret på at betjene landbruget.

Firmaet voksede støt og roligt, og op gennem 70 ´erne og i 80 ´erne udvidedes forretningen med også at udføre traditionelt entreprenørarbejde indenfor jord-, kloak-, beton- og anlægs/gartnerarbejde. I byggekrisen i starten af 90 ´erne udførte man en del hovedentrepriser i det tidligere Østtyskland, herunder Hotel Cahnsdorf i Berlin og Hotel Fünf Linden i Sydharzen. I maj 2004 blev ejerkredsen udvidet til 5 personer. Formålet var at udvide omsætningen indenfor hoved- og totalentrepriser.

I 2008 blev vores lokaler i Linde for små, og vi besluttede at flytte til vores nuværende adresse i Aulum. Vi renoverede administrationsbygningen, og ombyggede de tidligere produktionshaller til værksted og lager. I dag består ejerkredsen af Esben Pedersen, Ole Sejbjerg, Henrik Eriksen og Birgitte Svenningsen.

Esben Søndervad Pedersen, 56 år, blev direktør i firmaet i 1998 med en baggrund som tømrer, toppet op med en ingeniøruddannelse. Han havde også arbejdet som projektleder.

Læs også: " Større udbud af arbejder giver travlhed ".

Læs også: " Ordrebeholdningen ligger lunt i svinget ".

Læs også: " Vestjyder har stærke tal på bundlinjen ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141