23948sdkhjf

Boligselskaber fusionerer i København

Fusionen skaber det største boligselskab i Frederiksberg Kommune med 3.204 lejemål
Frederiksberg Forenede Boligselskaber (FFB) bliver det fortsættende boligselskab efter beslutningen om en sammenlægning med Boligselskabet AKB, Frederiksberg.

Samtidig bliver selskabet det suverænt største i Frederiksberg Kommune med 3.204 lejemål, svarende til 70 procent af de almene boliger i kommunen.

- I og med at vi er blevet større, vil det blive lettere at sætte dagsordenen indenfor den almene sektor på Frederiksberg, hvor vi i øvrigt har et fantastisk samarbejde med kommunen. For beboerne er det også en stor fordel, at vi sammen kan tilbyde et bredere udvalg af boliger, siger Laurits Roikum, der er formand for det sammenlagte selskab, i en pressemeddelelse.

Mange små boliger

FFB er et selskab med forholdsvis mange små boliger, mens Boligselskabet, AKB Frederiksberg med Stjernen øger selskabets andel af store familieboliger.

- Det er også en fremtidssikring i forhold til de kommende krav om effektiviseringer. Jeg har haft fornøjelsen af at sidde med i bestyrelsen i FFB som medlem med særlig indsigt i en årrække, og oplever selskabet som innovativt og visionært, siger Klaus Linder, der er formand for det nu nedlagte Boligselskabet AKB, Frederiksberg.

For de enkelte boligafdelinger åbner sammenlægningen blandt andet op for mulige samarbejdsaftaler om drift med andre afdelinger.

Sammenlægningen af FFB og Boligselskabet AKB, Frederiksberg træder i kraft til nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125