23948sdkhjf

Nye boliger imødekommer stor vækst

Nordjysk boligselskab begynder opførelse af 18 nye boliger i Hals, som oplever stigende indbyggertal og byliv
Byggestarten på det nordjyske boligselskab Sundby Hvorup Boligselskabs projekt Søhesten i Hals uden for Aalborg er blevet markeret ved første spadestik af rådmand i Aalborg Kommune Hans Henrik Henriksen (S) og formanden for boligselskabets bestyrelse, Hans Bøyen Christensen.

Projektet omfatter 18 fritliggende familieboliger beliggende i Hals by. Hals er en af de omegnsbyer til Aalborg, som oplever spirende vækst i indbyggertal og byliv.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter attraktive, velindrettede familieboliger til en fornuftig husleje. Og med den naturskønne beliggenhed og korte afstand til Aalborg bliver der rift om husene, siger direktør Jens Erik Grøn fra Sundby-Hvorup Boligselskab i en pressemeddelelse.

To grupper

Han fremhæver to grupper, der efterspørger de nye huse

- Det er særligt nyetablerede familier, der er på jagt efter den første familiebolig samt ældre par, der har solgt deres hus, og som nu ønsker en velindrettet bolig med højt serviceniveau, der kontakter os, når vi har den her type boliger til leje, siger Jens Erik Grøn.

Husene får gennemlyste køkken/alrum og stue samt bryggers og velindrettede værelser.

De bliver opført i sortmalet træ og tagpap samt vinduer og døre i træ/alu der samlet skaber et spændende arkitektonisk udtryk. Boligerne får ligeledes carport med udhus

Rådgivervirksomheden Kærsgaard & Andersen A/S (KAAI) er bygherrerådgiver på sagen, som blev udbudt i totalentreprise ud fra skitseprojekt udført af KAAI og Sundby-Hvorup Boligselskab i tæt samarbejde med Aalborg Kommune.

Projektet afleveres etapevis og de første huse vil stå færdig allerede i juni næste år.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141