23948sdkhjf

Dansk byggeteam designer og projekterer et medborgerhus på to døgn

SE VIDEO: Sådan designer man et medborgerhus på grunden ved siden af Bella Sky på 48 timer
For nylig afholdt buildingSMART for første gang Build Copenhagen Live på Bella Sky. Her fik de to deltagende hold en svær opgave: Design et medborgerhus på grunden ved siden af Bella Sky på 48 timer.

MT Højgaard deltog sammen med fire andre virksomheder på det ene af holdene og havde også inviteret et kamerahold til at forevige den intensive proces. Det er der nu kommet en video ud af, der viser, hvilke opgaver holdene skulle igennem for at skabe et færdigt



For MT Højgaard og samarbejdspartnere var det vigtigste formål med deltagelsen at vise, hvor langt man kan nå med et byggeprojekt på kort tid. Inden for de 48 timer nåede holdet da også at skabe et godt design, et arkitektur-, konstruktion-, præfab- og VVS-projekt, en række analyser og simuleringer af design og omgivelser, en udførelsestidsplan, en tilbudspris, en byggepladsindretning, samt en 5D-visualisering og afleveringsmateriale til bygherren.

For Jesper Nordby, der er koncerndirektør i MT Højgaard, er Build Copenhagen Live et godt eksempel på, hvor effektivt man kan arbejde, når de rigtige parter samarbejder om at bruge de rigtige redskaber i en byggeproces.

- Build CPH Live er en spændende udfordring for den danske byggebranche. Det er ingen hemmelighed, at branchen som helhed kan blive mere produktiv, og selv kan vi godt lide at blive udfordret med nogle kreative benspænd af og til. For os i MT Højgaard har deltagelsen vist, at man kan nå rigtig meget ved at arbejde intensivt sammen med fuldt fokus på opgaven og det fælles mål. Vi er aldrig bange for at stille spørgsmålstegn ved, hvordan vi plejer at arbejde, og endnu tidligere involvering med samarbejdspartnere er et erklæret mål for os. Her er Build Copenhagen Live et perfekt eksempel på, hvad vi kan opnå, når vi sætter os sammen fra starten af i en projekteringsfase, i en pressemeddelelse
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.017