23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra CTR, Niras og Kamco
CTR

Kamma Eilschou Holm Jonassen, 48 år og cand.jur., er ansat som administrerende direktør for Bestyrelsen for Centralkommunernes Transmissionsselskab, CTR, pr. 1. januar 2017.

Kamma Eilschou Holm Jonassen er i dag vicedirektør i Dansk Affaldsforening og har gennem sit hidtidige arbejdsliv været involveret i fjernvarme- og energisektoren. Hendes baggrund omfatter såvel Dansk Fjernvarme, Energitilsynet, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og Transport- og Energiministeriet. Nyansættelsen skyldes, at Inga Thorup har valgt at gå på pension.

CTR er varmetransmissionsselskab for fem interessentkommuner i hovedstaden - Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, København og Tårnby. CTR forsyner omkring 250.000 boliger i hovedstadsområdet med fjernvarme baseret på overskudsvarme.

Niras

Astrid Johanne Sørensen, 28 år, er ansat som konstruktionsingeniør hos NIRAS. Astrid Johanne Sørensen kommer fra et job som tegnestueleder og konstruktionsingeniør hos betonelementfabrikken Perstrup Beton Industri A/S, hvor hun specialiserede sig inden for betonelementer - en stærk faglig viden, som nu kommer de nye kolleger i NIRAS til gode og firmaets kunder.

Kamco

Lars Leegaard Funch, 40 år, tiltrådte 1. oktober i en nyoprettet stilling som områdechef i Kamco A/S. I sin nye stilling skal Lars have ansvaret for fjernvarmeområdet på Sjælland. Lars har været i branchen i 20 år, senest som afdelingsansvarlig ved Munck Forsyningsledninger.





























Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094