23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Woca og Gefion Group
Woca

Jørgen Iversen, 58 år, tiltræder 1. januar 2017 som administrerende direktør for Woca Denmark. Han kommer senest fra et job som COO hos den internationale møbelproducent Tvilum Aps, hvor han har været siden 2012 og blandt andet haft ansvaret for fabrikker i Danmark og Polen med ca. 900 ansatte. Woca Denmark A/S (kendt for brandet Trip Trap WoodCare i Danmark) har skabt gode resultater i de senere år. Imidlertid har virksomheden potentiale til at komme op i et endnu højere gear. Jørgen Iversen skal stå i spidsen for international ekspansion.

Jørgen Iversen afløser Claus Nørgaard. Frem til tiltrædelsen vil bestyrelsesmedlem Carsten Henrik Ørssleff være interim direktør.

Gefion Group

Camilla Dalum Madsen, 35 år, er ansat som intern advokat i Gefion Group med ansvar for de juridiske aspekter af Gefion Groups aktiviteter.

Hun er cand.jur. fra Københavns Universitet i 2009 og har blandt andet arbejdet i fem år hos Accura Advokatpartnerselskab i deres afdeling for fast ejendom, hvor hun har rådgivet på en lang række store ejendomstransaktioner.

Camilla Dalum Madsen kommer fra en tilsvarende stilling i ejendomsinvesteringsselskabet Sinai Group.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14