23948sdkhjf

Byggede energirigtig skurby på rekordtid

GSV har kapacitet til at rykke hurtigt. Banedanmark fik på 14 dage skurby til 250 medarbejdere
Da Banedanmark med Aarsleff som hovedentreprenør skulle renovere det 62 km lange spor mellem Odense og Fredericia byggede G.S.V. Materieludlejning A/S en energirigtig skurby på 14 dage. Banedanmark projektet var ret omfattende med udskiftning af sporkasse, sporskifter, ombygning af broer, perroner samt dræn- og sikringsarbejde.

For at etablere en fast base for de godt 250 tilknyttede medarbejderes daglige arbejde blev der etableret en skurby bestående af i alt 40 skurvogne. Skurbyen blev placeret ca. midt på strækningen og rummede alt, hvad en moderne kontorarbejdsplads kræver.

- Skurene var indrettet med særlige funktioner og inkluderede alt lige fra kontorpladser med skriveborde, opbevaringspladser, mødelokaler, kantine og toiletfaciliteter til 250 mennesker, fortæller Kim Klysner, der er driftsdirektør hos GSV, som stod for leveringen af skurbyen.

Økonomisk og praktisk

Udover at dække ethvert behov til komfortabel og arbejdsvenlig indlogering bidrog skurbyen til at gavne projektets driftsomkostninger såvel som miljøet. Det anvendte skurmateriel stammer nemlig fra GSV’s "Grønne Linie", som rummer en række energioptimerende egenskaber, der sikrer kunden et energiforbrug, som er op til 35 pct. lavere end standard el-opvarmede moduler.

- De spritnye skurvogne, som blev fragtet direkte fra fabrikken til opstilling, var velisolerede og udstyret med energivinduer og natsænkningsbaseret varmestyring. Derudover har vi monteret LED-baserede lysarmaturer i vognene, som sikrer store energibesparelser ved hjælp af bevægelsessensorer, forklarer Kim Klysner.

Tålt ophold i længere tid

Arbejdet foregik døgnet rundt, og derfor inkluderede skurbyen også beboelsesmoduler med toilet og bad, minikøkken, klædeskabe og køjesenge, så medarbejderne kunne være på pladsen hele tiden i kortere perioder. Desuden var der langs banen opstillet supplerende skurvogne primært med velfærdsfaciliteter, som toiletter og mindre opholdsrum.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156