23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyt fra Erhvervscentret og GSV Materieludlejning
Erhvervscentret

Thomas Krøyer, adm. direktør for transport- og logistikvirksomheden Leman, er nyt medlem af bestyrelsen i ErhvervsCentret i Greve.

En af hans opgaver bliver at være med til at understøtte, at de lokale virksomheder i en god dialog og et tæt samarbejde med ErhvervsCentret og Greve Kommune har de bedste rammer til at udvikle deres forretning og skabe nye arbejdspladser.

49-årige Thomas Krøyer er uddannet fra Nykøbing Falster Handelsskole. Han har en lang karriere bag sig med ledelse af transport og logistik i både Danmark, England, Tyskland, Schweiz og Luxembourg, først hos Samson Transport i Taastrup og England, senere for DSV samt Kuehne + Nagel.

Greves borgmester Pernille Beckmann, der er formand for ErhvervsCentrets bestyrelse, ser frem til samarbejdet med Thomas Krøyer, der i ErhvervsCentrets bestyrelse erstatter Hardy Petersen, som går på pension.

GSV Materieludlejning

Nina Dencker Nielsen, er ansat i en nyoprettet stilling som salgs- og marketingdirektør hos GSV Materieludlejning. Hun har flere år bag sig hos MT Højgaard, senest som divisionsdirektør for Kunder & Markeder, og har desuden siddet i bestyrelsen hos MT Højgaard-selskabet Scandi Byg.

Nina Dencker Nielsen er cand.merc.(jur.) fra CBS og har netop afsluttet et forløb om disruptive strategies på Harvard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219