23948sdkhjf

Cubo Arkitekter tegner for Randers Tegl

Carlsberg Bjælker under Randers Tegl flytter som følge af stigende omsætning i nye lokaler i Hammershøj Teglværk
Randers Tegl-Gruppen flytter Carlsberg Bjælker til Hammershøj Teglværk i nye lokaler tegnet af Cubo Arkitekter.

Efter en lang og grundig planlægningsfase er byggeriet nu i fuld gang.

Nye produktionslokaler og materiel skal sikre endnu hurtigere leverancer og øget fleksibilitet fra én af markedets specialister inden for præfabrikerede teglelementer, lyder det fra arkitektvirksomheden.

Byggeriet forventes at stå færdigt i sommeren 2017, men allerede kort efter årsskiftet vil en del af de nye produktionslokaler blive taget i brug.

Stor synergi

- Med en integreret bjælke- og overliggerproduktion på Hammershøj Teglværk opnår vi stor synergi, som både kommer os og vores kunder til gode. Logistikken bliver langt mere enkel, ligesom at vi nu får samlet vores kompetencer under samme tag i et fyrtårn for Randers Tegl-Gruppen.

Det er en kæmpe fordel, uanset om vi producerer standardvarer eller specialproducerede elementer til eksport, siger Thomas Piper, adm. direktør i Randers Tegl.

Beslutningen om at flytte Carlsberg Bjælker fra Randers til Hammershøj kommer efter flere år med stigende omsætning og øget efterspørgsel efter komplekse ingeniør-løsninger, som alle dage har været virksomhedens kernekompetence.

En størrre ombygning

Med flytningen af Carlsberg Bjælker følger også en større ombygning af Hammershøj Teglværk, hvor der ud over selve produktionen bygges helt ny administration og showroom. Hele projektet er tegnet og udviklet af Cubo Arkitekter, der har udarbejdet et unikt ’supersized brick’ koncept, der skaber en markant tråd gennem hele byggeriet.

- Der kommer i dag mange besøgende på Hammershøj Teglværk, hvilket vi sætter stor pris på. Nu gearer vi op og gør det til en endnu mere inspirerende oplevelse at besøge Randers Tegl - uanset om man er studerende, arkitekt eller privatperson. Oplevelsen begynder ved indkørslen til værket i form af en legende arkitektur, og for de videbegærlige fortsætter den ned til det rå ler, som vi har specialiseret os i siden 1911, siger Thomas Piper i en pressemeddelelse

kargaard


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.255